3 Mart Survivor SMS halk oylaması sıralaması! Survivor'da kim elendi? İletişim oyununu kim kazandı?

Survivor'da kim elendi sorusu hakkındaki araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. Dün diskalifiye olan iki yarışmacı yerine Ünlüler ve Gönüllüler takımlarına ikişer isim dahil oldu. Bugün Survivor'da zorlu geçen iletişim oyununundaki yarışı kazanan takım Ünlüler oldu. Programın izleyicileri özellikle bu saatlerde 3 Mart Survivor SMS oylaması sıralaması açıklandı mı sorusuna yanıt arıyor. Survivor'da dün akşam kıran kıra bir ödül oyunu mücadelesi gerçekleştirildi. Yarışmada bu akşam ödül oyunu hamburger oldu. Ödül oyununun sonunda kazanan takım 10'a 7 Gönüllüler oldu. Kazanan takımın yarışmacıları Burger menü ve içecek ödülünü aldı.

Giriş Tarihi 04 Mart 2020, 09:04 Güncelleme 04 Mart 2020, 09:04
3 Mart Survivor SMS halk oylaması sıralaması! Survivor’da kim elendi? İletişim oyununu kim kazandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor'da kim elendi? TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'da bu akşam yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından heyecanla takip edildi. Programı ekranları başında takip edemeyen izleyiciler Survivor'da kim elendi sorusu hakkında arama motorlarında araştırmalara başladı. Survivor'a dün akşam Ünlüler takımına Aşkım Burçe Tunay ile Berkan Karabulut, Gönüllüler takımına ise Gizem Birdan ve Yunus Emre Özden katıldı. Peki, 3 Mart Survivor SMS oylaması sıralaması açıklandı mı? İletişim oyununu kim kazandı?

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? SMS SIRALAMASI AÇIKLANDI MI?

Survivor'a bu hafta veda eden isim Derya Can Göçen olarak açıklandı.

SMS SIRALAMASI

1) Barış
2) Ersin
3) Parviz
4) Elif
5) Mert
6) Sercan
7) İrem
8) Derya
9) Aycan


SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bu akşam Survivor'da kıran kırana geçen iletişim oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Takımda yer alan yarışmacılar arkadaşlarından gelen resimli mesajları okuyabilme ödülünü kazandı.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam kıran kıra bir ödül oyunu mücadelesi gerçekleştirildi. Yarışmada bu akşam ödül oyunu hamburger oldu. Ödül oyununun sonunda kazanan takım 10'a 7 Gönüllüler oldu. Kazanan takımın yarışmacıları Burger menü ve içecek ödülünü aldı.

SURVİVOR'A DÖRT YENİ YARIŞMACI KATILDI

Survivor 2020'de ilk ada konseyinde Ünlülerden Erman Altıkardeş ile Gönüllülerden Fatma Günaydın'ın diskalifiye oldukları açıklanmıştı. Ada konseyinde diskalifiye olan yarışmacılar yerine dört yeni yarışmacı katıldı. Ünlüler takımına katılan isimler; Aşkım Burçe Tunay ile Berkan Karabulut olurken Gönüllüler takımına ise Gizem Birdan ve Yunus Emre Özden katıldı.