Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Yunus Emre Özden kaç yaşında ve nerelidir? İşte hayatı

Survivor Yunus Emre Özden kimdir? TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor'da diskalifiye olan yarışmacıların yerine gelen yeni isimler bu akşam açıklandı. Gönüllüler takımına gelen yarışmacı Yunus Emre Özden oldu. Katılımların ardından programı yakından takip eden izleyiciler Survivor Yunus Emre Özden kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Yunus Emre Özden kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte hayatı

Giriş Tarihi 02 Mart 2020, 23:54 Güncelleme 02 Mart 2020, 23:54
Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Yunus Emre Özden kaç yaşında ve nerelidir? İşte hayatı

İÇİNDEKİLER

Yunus Emre Özden kimdir sorusu Survivor izleyicileri tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Survivor'da diskalifiye olan isimlerin yerine gelen yeni isimler netlik kazandı. Bu isimlerden birisi ise Yunus Emre Özden olarak açıklandı. Şimdi yarışmanın izleyicileri Survivor Yunus Emre Özden kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Yunus Emre Özden kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte detaylar

YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

Yunus Emre Özden, 29.03.1993 istanbul Silivri'de doğdu. 1.85 boyunda, 82 kilo olan yarışmacı halen Silivri'de ikamet ediyor. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre Açık Öğretim Fakültesi'nde ulaştırma lojistik okuyor.

Lise hayatında yaşadığı bir rahatsızlık sonucu çok kilolu olduğunu söyleyen yarışmacı, tedavi sonucu aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu asla sevemediğini ifade ediyor. Bu yüzden tedavisi bitince okul sonrasında şehir stadında koşmaya başlamış ve 96 kilodan 64 kiloya düşmüştür.

17 yaşına geldiğinde başvuru yaptığı ajanslarla katalog çekimleri yapmaya başladı. 18-19 yaşlarında Fashion Week'lerde çıkmaya başladı.

Modelliğin bir parçasının spor olduğunu söyleyen Survivor Yunus, kum torbası başında uzun saatler geçirmiş. Çocukken hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini ama ailesinin engellediğini söylüyor. Daha sonra salona gelen profesyonel kick boxer güreşçi ve karatecilerle yaptığı antrenmanlarda onlardan daha iyi olduğunu fark etmiş. Daha sonra MMA dövüşlerine katıldı.

2019'da Türkiye 3.sü, İstanbul 2.si oldu. Modellik ve yardımcı oyunculuk işlerine de koşturduğunu söyleyen Survivor Yunus'un bir hayali de aksiyon filmi çekme, dövüş kulüpleri sahibi olma.

MMA federasyonunun bile hocam diyerek hitap ettiği bir manken dövüşçü olduğunu söylüyor. MMA'nın kötülüklerden arınma yolu ve kendi çapında başarısızlıklardan başarılar çıkarma öyküsü olduğunu belirtmektedir.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam kıran kıra bir ödül oyunu mücadelesi gerçekleştirildi. Yarışmada bu akşam ödül oyunu hamburger oldu. Ödül oyununun sonunda kazanan takım 10'a 7 Gönüllüler oldu. Kazanan takımın yarışmacıları Burger menü ve içecek ödülünü aldı.