14 Şubat Gelinim Mutfakta haftanın birincisi 75 puanla Burçin olarak duyuruldu

Kanal D ekranlarında izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen Gelinim Mutfakta programı bugün haftanın final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bugün Gelinim Mutfakta haftanın final bölümünde birincinin hangi isim olduğu ve yarışmaya hangi ismin veda edeceği merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta bugün haftanın final bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Giriş Tarihi 14 Şubat 2020, 17:13 Güncelleme 21 Şubat 2020, 13:30
14 Şubat Gelinim Mutfakta haftanın birincisi 75 puanla Burçin olarak duyuruldu

İÇİNDEKİLER

14 Şubat Gelinim Mutfakta kim elendi sorusu izleyiciler tarafından şu saatlerde araştırılıyor. Kanal D ekranlarında merakla takip edilen programı Gelinim Mutfakta'da bugün haftanın final bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

GELİNİM MUTFAKTA BU HAFTA KİM ELENDİ?

40 puan toplayan Gülşah ve kayınvalidesi Emine yarışmaya veda etti.

Haftanın en yüksek puanını elde edip 5 altın bileziğin sahibi olan gelin 75 puanla Burçin olarak duyuruldu.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU - 13 ŞUBAT 2020

Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altın sahibi olan gelin 17 puanla Dilara

Günün en düşük puanını alan gelini 4 puanla Gülşah

Nihan ve Burçin 15 puan aldı.

GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Haftaiçi her gün saat 12.30'da izleyicisiyle buluşan Gelinim Mutfakta'da elenen isim Gelin Ayça, kayınvalidesi Zübeyde oldu.

GELİNİM MUTFAKTA FORMATI

Yemek yapan gelinler aynı zamanda hem lezzet, hem görsellik hem de sunum açısından değerlendirilecek. Yani yemeğini lezzetli yapan ve aynı zamanda mükemmel süslenmiş bir masada sunumunu gerçekleştiren gelinler bu masa oturan ve yemeklerden tadan kaynanalar tarafından puanlanacak. Ancak bu puanlama normal bildiğimiz şekilde olmayacak. Kaynanalar kime oy verdiklerini bilmeyecekler. Gelinler başka bir yerde yemeklerini yapacaklar ve kaynanalara sunacaklar.

GELİNİM MUTFAKTA KAYNANALAR NASIL PUANLAMA YAPACAK

Kaynanalar ise önlerine gelen yemeğin kimin olduğunu bilmeden hem yemeğe hem sunuma hem de şekle puan verecekler. Yani bir kaynana kendi gelinine düşük puan vererek gelininin elenmesine neden olabilecek.