Son dakika haberleri: Fahriye Evcen'in acı günü! Babası Ramazan Evcen hayatını kaybetti

Son dakika magazin haberine göre ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen hayatını kaybetti! Geçtiğimiz yıl mide kanseri ameliyatı olan Ramazan Evcen'in midesinin bir kısmı alınmıştı. Fahriye Evcen’in bir akrabası, yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in hayranlarının çok fazla yorum yapması üzerine, akrabaları paylaşımını sildi.

Giriş Tarihi 12 Şubat 2020, 11:41 Güncelleme 12 Şubat 2020, 13:05
Son dakika haberleri: Fahriye Evcen’in acı günü! Babası Ramazan Evcen hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan ve geçtiğimiz sene ilk çocuğu Karan'ı kucağına alan başarılı oyuncu Fahriye Evcen'in babası vefat etti.

ACI HABERİ YAKINLARI DUYURDU

Fahriye Evcen'in bir akrabası, iki yıl önce kanser hastalığına yakalanan ve bir süredir tedavisine hastanede devam edilen Ramazan Evcen hayatını kaybettiğini duyurdu. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in hayranlarının çok fazla yorum yapması üzerine, akrabaları paylaşımı sildi.

FAHRİYE EVCEN'İN BABASI RAMAZAN EVCEN KİMDİR?

Fahriye Evcen'in baba tarafında Kavala göçmeni olduğu biliniyor. Solingen'de doğan Fahriye Evcen, çocukluğunda Almanya'da ailesi ile zor zamanlar geçirdiğini dile getirmişti.