11 Şubat Salı reyting sonuçları açıklandı mı? EDHO, Ramo, Tutunamayanlar ve Hekimoğlu reyting sıralaması!

11 Şubat Salı reyting sonuçları izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Bu akşam Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV ekranlarında 156. bölümüyle, Show TV'de Ramo 5. bölümüyle, Kanal D'de Hekimoğlu 7. bölümüyle ve TRT 1'de Tutunamayanlar 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Program, dizi ve haber bültenlerinin sona ermesiyle birlikte izleyiciler reyting sonuçları merak ediyor. Peki, EDHO, Ramo, Tutunamayanlar ve Hekimoğlu reyting sıralaması nedir? İşte detaylar

Giriş Tarihi 11 Şubat 2020, 22:26 Güncelleme 11 Şubat 2020, 22:26
11 Şubat Salı reyting sonuçları açıklandı mı? EDHO, Ramo, Tutunamayanlar ve Hekimoğlu reyting sıralaması!

İÇİNDEKİLER

Gün içerisinde ekranları başında dizi, film program ve haber bültenlerini merakla takip eden izleyiciler reyting sonuçlarını araştırıyor. Özellikle şu saatlerde hangi yapımın birinci olduğunu merak ediliyor. Dizi ve programların sona ermesinin ardından 11 Şubat reyting sonuçları günün en çok araştırılanları arasında yerini aldı.

11 ŞUBAT SALI REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

11 Şubat Salı reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Salı gününün reyting sonuçları 12 Şubat Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra belli olacak. Sonuçlar açıklandığında haberimizin içerisinde yer alacak.

10 ŞUBAT PAZARTESİ TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 Sefirin Kızı
2 Çukur
3 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber
4 Yasak Elma
5 Sefirin Kızı (Özet)
6 Müge Anlı ile Tatlı Sert
7 Yasak Elma özeti
8 Esra Erol'da
9 Show Ana Haber
10 Çukur (Özet)

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.