7 Şubat Yemekteyiz kim kazandı? İşte toplam puan durumu

TV 8'de hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan Yemekteyiz'de bugün haftanın final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz'de 3-7 Şubat haftasında heyecanlı dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bugün final heyecanı yaşanan programda haftanın birincisi kim olduğu merakla araştırılıyor. Özellikle şu saatlerde Yemekteyiz'de hangi ismin birinci olduğu merak ediliyor. Peki, bu hafta Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte puan durumu

Giriş Tarihi 07 Şubat 2020, 19:17 Güncelleme 14 Şubat 2020, 17:03
7 Şubat Yemekteyiz kim kazandı? İşte toplam puan durumu

İÇİNDEKİLER

Yemekteyiz TV 8 ekranlarında Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara geliyor. Bugün Yemekteyiz'de haftanın final heyecanı yaşandı. 3-7 Şubat haftasında yarışmacılar yemeklerini yaparak misafirlerini ağırladı. Yarışmacılar bu hafta yine birinci olmak için kıyasıya yarıştı. Yarışmada birinci olan isim merak edilirken programın izleyicileri arama motorlarında şu saatlerde "7 Şubat Yemekteyiz kim kazandı?" sorusuyla ilgili araştırma yapıyor.

7 ŞUBAT YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Yarışmada birinci olan ve 10 bin TL ödülü alan yarışmacı 35 puanla Saadet Hanım oldu.

HAFTANIN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

7 Şubat 2020 Seda Sayan ile Yemekteyiz'de haftanın finalinde Saadet Yeter, beşinci günde Pırasalı Börek yaptı ve rakip yarışmacılara sundu. Seda Sayan, masadaki o detayı açıkladı ve kimsenin neden anlayamadığına şaşırdığını söyledi.

YEMEKTEYİZ HAFTANIN YARIŞMACILARI

Berk Atakan: 1. Gün
Müge Erçetin: 2. Gün
İnci Özmen: 3. Gün
Handan Akdemir: 4. Gün
Saadet Yeter: 5. Gün