Hercai 31. bölüm tek parça izle! Hercai son bölüm izle

Hercai 31. bölüm izle seçeneği dizinin hayranları tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Ekranlarının sevilen dizisi Hercai bu akşam saat 20.00'de 31. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Miran, Hazar'ın verdiği mektubun gerçekliğini kabul etmekte zorlanıyor ama artık göz ardı edemeyeceği bu durum karşısında babaannesiyle yüzleşmeye karar veriyor. Azize hazırlıksız yakalandığı bu durumun içinden çıkmak için yeni bir oyun kurmaya çalışsa da Miran'ın sarsılan güveni Azize'nin başarılı olmasını engelliyor. Hercai 31. bölümü ATV üzerinden izleme linki aşağıda yer alıyor.

Giriş Tarihi 07 Şubat 2020, 19:59 Güncelleme 07 Şubat 2020, 23:55
Hercai 31. bölüm tek parça izle! Hercai son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Hercai 31. bölüm izle! Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai 31. bölüm izle seçeneği akşam saatlerinden itibaren izleyenler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Duygusal sahnelerin yer aldığı yeni bölümde Azize hazırlıksız yakalandığı bu durumun içinden çıkmak için yeni bir oyun kurmaya çalışsa da Miran'ın sarsılan güveni Azize'nin başarılı olmasını engelliyor. Peki, yeni bölümde neler yaşandı? Hercai 31. bölümü izlemek için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

HERCAİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HERCAİ 31. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran, Hazar'ın verdiği mektubun gerçekliğini kabul etmekte zorlanır ama artık göz ardı edemeyeceği bu durum karşısında babaannesiyle yüzleşmeye karar verir.

AZİZE HAZIRLIKSIZ YAKALANIYOR

Azize hazırlıksız yakalandığı bu durumun içinden çıkmak için yeni bir oyun kurmaya çalışsa da Miran'ın sarsılan güveni Azize'nin başarılı olmasını engeller.

SULTAN'DAN CESUR HAMLE

Durumun vahametiyle kendi çıkarlarının harcanmasını istemeyen Sultan cesur bir hamle yaparak Azize'nin dolduramadığı boşlukları doldurup Miran'ın aklını karıştırmaya çalışırken Azize'yi geri ödemek zorunda olduğu bir borcun içerisine sokar.

HAZAR GİZLENEN BİR ŞEYLER OLDUĞUNU ANLIYOR

Mektubun ortaya çıkmasıyla beraber intikam oyununda da sona gelindiğini düşünen Hazar bu sefer Dilşah hakkında öğrendiği yeni bilgilerle babasının kendisinden bir şeyler sakladığını keşfeder.

MİRAN'IN İNTİKAM ARZUSU

Miran'ın intikam arzusuyla başlatmış olduğu bu oyun geçmişin bütün bilinmeyenlerini tek tek ortaya çıkarırken, büyük hesaplaşmalar iki aile arasındaki bütün dengeleri değiştirecektir.

HERCAİ 30. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Filipos babasının vasiyetini gerçekleştirmek için geldiği Aslanbey konağında Dilşah'ın yüzüğünü yaptıran kişinin Hazar Şadoğlu olduğunu açıklar ve olanlar için Azize Aslanbey'i hedef gösterir. Azize hazırlıksız yakalandığı bu durumun içinden çıkmak ve Miran'ı yeniden kendine inandırmak için zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Artık babaannesinin sözlerine olan inancını kaybeden Miran, Azize'nin yaptığı seçimle kendini daha büyük bir bilinmezliğin ortasında bulur. Yüzüğün ardındaki gerçeğin ortaya çıkmasıyla babasının masumiyetini kanıtlamaya bir adım daha yaklaşan Reyyan'ın verdiği savaşa, Azize'nin acımasız intikam planını öğrenen Şükran da dahil olur. Şükran'ın kızıyla ilgili söyledikleri Aslanbey konağında bomba etkisi yaratır. Anne ve babasının geçmişiyle ilgili herkesin kendi bildiği gerçeği anlatması üzerine Miran'ın intikam konusunda iyice kafası karışır. Bunca yıl inandıklarının yalan olmasını kabullenmek istemeyen Miran, annesinin yazdığı mektubun Hazar tarafından bir tokat gibi yüzüne çarpılmasıyla hayatının en acı gerçeklerinden birisiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.