Eda Taşpınar ne yiyeceğini şaşırdı! Salyangoz, karınca, yılandan sonra çekirge de yedi...

Damak zevkiyle şaşırtan Eda Taşpınar, kural bozmadı. Daha önce salyangoz, karınca ve yılan yiyen Taşpınar, Meksika tatilinde çekirge yedi. 85 liraya sipariş ettiği kızarmış çekirgeleri mideye indiren ikoncan, ‘Pisboğaz’ dedirtti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2020 Güncelleme 03 Şubat 2020, 06:59
Eda Taşpınar ne yiyeceğini şaşırdı! Salyangoz, karınca, yılandan sonra çekirge de yedi...

İÇİNDEKİLER

Sosyetik eda taşpınar, Eda Taşpınar, marjinallikte sınırları zorladı. Geçtiğimiz günlerde Meksika'nın gözde tatil beldesi Tulum'a giden ikoncan, yine ilginç damak zevkini gözler önüne serdi. Daha önce yurt dışı seyahatlerinde salyangoz, karınca ve yılan yiyen Taşpınar, Tulum'da da kural bozmadı. Sosyetik ikoncan, önceki akşam gittiği Quintanaroo Mexico adlı mekanda, bir tabak kızarmış çekirge sipariş etti. İkoncan, bu iştah kapatan ziyafetini Instagram'da paylaşarak ağızları açıkta bıraktı.

Her yaptığıyla olay olan Eda Taşpınar, 14 dolar yani yaklaşık 85 lira ödediği avokado soslu kızarmış çekirgeleri "Yer miyiz? Yeriz" notuyla paylaşarak da "Pes!" dedirtti.

VIRÜS GETİRMESE BARİ!
Görenlerin midesini ağzına getiren bu tabağa onlarca dolar ödeyen Taşpınar'a takipçilerinden "Pisboğaz" eleştirisi geldi. Bazıları da "Bu gidişle Corona virüsü Türkiye'ye Eda Taşpınar yüzünden gelecek" diye espri yaptı.

ŞİMDİ DE ÇEKİRGE

MARJİNALLİKTE SON NOKTA
Çılgın yaşam tarzıyla adından söz ettiren Eda Taşpınar, iştah kapatan damak zevkiyle de marjinallikte zirve yaptı.