Acun Ilıcalı’dan TV8'de Elazığ depremi için yardım kampanyası! Nasıl bağış yapılır? Ne kadar yardım toplandı?

Acun Ilıcalı TV8'de Elazığ depreminde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. TV8'de yayınlnan Tek Yürek isimli yardım programda bir çok vatandaş yardımda bulundu. Programda 50 milyon TL'den fazla para toplandı.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2020, 23:35 Güncelleme 27 Ocak 2020, 02:22
Acun Ilıcalı’dan TV8’de Elazığ depremi için yardım kampanyası! Nasıl bağış yapılır? Ne kadar yardım toplandı?

İÇİNDEKİLER

Türkiye 6,8 şiddetindeki depremle sarsılan Elazığ ve Malatya'nın yaralarını sarmak için tek yürek oldu.

Elazığ ve Malatya'da depremden zarar gören vatandaşlar için toplumun her kesiminden yardım yağarken, Acun Ilıcalı da depremde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

Kampanya çerçevesinde ünlü iş insanları ve sanatçılar da canlı yayına bağlanarak yaptıkları para bağışlarını açıkladılar.

NE KADAR YARDIM TOPLANDI?
Ilıcalı, programda ilk saatlerinde ise toplam 50 milyon TL'den fazla para yardımı toplandığını açıkladı. Ilıcalı, "Şu anda gerçekten hayal ettiğim tabloyla karşı karşıyayım" dedi.

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU MAAŞINI BAĞIŞLADI
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise kampanyaya kendisinin ve eşinin birer aylık maaşlarını bağışlayarak katıldı. Bakan Çavuşoğlu, "Sembolik de olsa bir aylık maaşım olan 26 bin TL'yi bağışlamak istiyorum. Eşim Hülya Hanım da bir maaşını bağışlıyor" ifadelerini kullandı.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU CANLI YAYINA BAĞLANDI
Programa bağlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Acun Ilıcalı ve ekibine anlamlı kampanya için teşekkür etti. Bakan Soylu, "Sayın Cumhurbaşkanımızla konuştum ve buradaki gelişmeyi de aktardım. Çok mutlu olduğunu ve tebrik ettiğini ifade etti. Türkiye'nin her yanında çok önemli mesajlar geliyor. Oluşturulan çok yüksek bir duygu yoğunluğu var. Elazığ ve Malatya'nın yalnız kalmamaya ihtiyacı vardı. Allah bu milletin asaletini her millete nasip etsin" dedi.

NASIL BAĞIŞ YAPILIR?
DEPREM yazıp 1866'ya göndererek afetzede vatandaşlarımıza 10 TL bağışta bulunabiliyor.