Tuğba Ekinci'den esnafı aşağılayan İmamoğlu'na sert eleştiri: Şımardı!
CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, büyük bir skandala imza atarak esnafa hakaretler yağdırdı. Bununla da yetinmeyen Ekrem İmamoğlu'nun kontrolünü kaybederek esnafa fiziki temasta bulunduğu anlar kameralara yansımıştı. İmamoğlu'nun vatandaşla olan dialogunu Instagram hesabından paylaşan Ekinci, paylaşımın altına, "İnsanları tanımadan çok şımarttınız alın size İmamoğlu. Bu mu çok sabırlı çok kültürlü." yorumunda bulundu.

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, büyük bir skandala imza atarak esnafa hakaretler yağdırdı. Bununla da yetinmeyen Ekrem İmamoğlu'nun kontrolünü kaybederek esnafa fiziki temasta bulunduğu anlar kameralara yansımıştı. Tuba Ekinci'den esnafı aşağılayan İmamoğlu'na sert eleştiri geldi.

"CESARETİN VARSA O ELİ TAM KALDIR"
İmamoğlu'nun vatandaşla olan dialogunu Instagram hesabından paylaşan Ekinci, altına şu notu düştü: "Ekrem İmamoğlu çok zorluyorsun iyi insan olmaya kendini içinden geldiği gibi ol cesaretin varsa o eli tam kaldır videolarını izlemek istemeyen gençlere korkak olma bu kadar onlarda sana kafayı atar oturursun aşağı.

"SENDE SUÇ YOK, HALKIN SUÇU"
Sende suç yok sana babasının oğlu gibi davranan halkın suçu alın size İmamoğlu ben almıyorum hala normal bir aday göremiyorum ülkenin hayrı için." Aynı videoyu Instagram hikayesinde de paylaşan şarkıcı, "İnsanları tanımadan çok şımarttınız alın size İmamoğlu. Bu mu çok sabırlı çok kültürlü." yorumunu yaptı.