Son dakika: Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Adem Yavuz Özata hayatını kaybetti! Adem Yavuz Özata neden öldü?

Kurtlar Vadisi dizisiyle tanınan Adem Yavuz Özata hayatını kaybetti. 44 yaşındaki ünlü oyuncunun vefat haberini, ses sanatçısı Onur Akay duyurdu. Peki Kurtar Vadisi'nin sevilen ismi Adem Yavuz Özata neden öldü?

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2019, 13:29 Güncelleme 12 Mayıs 2019, 13:48
Son dakika: Kurtlar Vadisi’nin yıldızı Adem Yavuz Özata hayatını kaybetti! Adem Yavuz Özata neden öldü?

İÇİNDEKİLER

ADEM YAVUZ ÖZATA'NIN ÖLÜM NEDENİ...

Türkiye'nin Kurtlar Vadisi adlı diziyle tanıdığı Adem Yavuz Özata hayatını kaybetti. 44 yaşındaki Adem Yavuz Özata'nın ölüm haberini, ses sanatçısı Onur Akay duyurdu. Adem Yavuz Özata'nın ölüm nedenine ilişkin ilk açıklama geldi.

Ses sanatçısı Onur Akay, tiyatro ve sinema oyuncusu Adem Yavuz Özata'nın kalp krizi geçirerek vefat ettiğini duyurdu.

"MEKANIN CENNET OLSUN"

Adem Yavuz Özata'nın yakın arkadaşı İrfan Kangı, üzücü haberle ilgili Instagram hesabından şunları paylaştı:

''Tanıdığım en güleç, pozitif ve iyi niyetli adamlardan biriydi Adem Yavuz Özata. İstanbul'a döndük acı haberi geldi. Daha 2 hafta önce görüşmüştük. Oyunlarımıza her geldiğinde eli boş gelmez tatlısıyla gelirdi kardeşim. Çok erken pisi pisine gitti bu dünyadan. Daha oyunlar yapmayı planlıyorduk ama zamansız vedası bir kez daha hayatın ne olduğunu bize gösterdi. Mekanın cennet, ruhun şad olsun.

Not: Cenaze yarın (pazar) öğle namazına müteakip Bağcılar Yıldıztepe mah. Molla Gürani Camiinden kalkıyor. Habibler Yayla mezarlığına defnedilecek.''

ADEM YAVUZ ÖZATA KİMDİR?

2 Şubat 1975 Sivas doğumlu olan genç oyuncu Adem Yavuz Özata çok sayıda tiyatro oyunu, dizi ve sinema filminde rol almıştı. Aynı zamanda sanat yönetmenliği ve yönetmen yardımcılığı görevlerinde de bulundu.