Demet Özdemir'den göbek şov! Sokak ortasında adeta kendinden geçti...

Can Yaman ile birlikte olduğu iddia edilen Demet Özdemir, rol aldığı dizinin setinde göbek attı. Seçkin Özdemir ile aşk yaşadığı sıralarda ortaya çıkan yıllar önceki dans videosundan sonra sette dans eden Özdemir'in bu halleri sosyal medyayı yıktı geçti. Demet Özdemir kendinden geçmiş bir şekilde dans ederken, Can Yaman'ın orada olmaması dikkat çekti.

Giriş Tarihi 26 Mart 2019, 17:51 Güncelleme 26 Mart 2019, 18:06
Demet Özdemir’den göbek şov! Sokak ortasında adeta kendinden geçti...

İÇİNDEKİLER

Can Yaman ile aşk yaşadığı iddia edilen ve aynı dizide rol alan Demet Özdemir, sette göbek attı. Demet Özdemir'İn etrafındakilere aldırış etmeden dans ettiği anları rol arkadaşı Öznur Serçeler Instagram hesabından paylaştı. Kısa sürede sosyal medyaya yayılan Demet Özdemir'İn göbek atma videosu, hayranlarının hoşuna gitti.

Demet Özdemir, izleyenlerin şaşkın bakışlarına aldırış etmeden sokak ortasında göbek attı. Oyuncu olmadan önce profesyonel dansçılık yapan Özdemir'in videosuna kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

DEMET ÖZDEMİR'İN YILLAR ÖNCEKİ DANS VİDEOSU OLAY OLMUŞTU!

Yıllar önce Ayşe Dinçer adlı şarkıcının Tiki tak tak isimli şarkısına çekilmiş bir klipte dans ederken görülen Özdemir'in o görüntüleri günlerce konuşulmuştu.

O zamanlar sevgilisi olan Seçkin Özdemir ise sevgilisinin yıllar önce kendi ayakları üzerinde durmaya çalışma çabasını "Emeğinle para kazanmak çok güzel. Herkese tavsiye ederimm.. " sözleriyle desteklemişti.