Mehmet Ali Erbil'den sevenlerini heyecanlandıran paylaşım

Evinin banyosunda düşerek acilen yoğun bakıma kaldırılan ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil'den sevindirici bir paylaşım geldi. Yoğun bakım ünitesinde uzun bir süre kaldıktan sonra sağlık durumunda iyileşme görülen Mehmet Ali Erbil, instagram hesabından doktoru Jan Klod Kayuk ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü sunucunun fotoğrafına dakikalar içinde onbinlerce beğeni ve yorum geldi.

Giriş Tarihi 12 Mart 2019, 08:57 Güncelleme 12 Mart 2019, 09:07
Mehmet Ali Erbil’den sevenlerini heyecanlandıran paylaşım

İÇİNDEKİLER




Geçtiğimiz sene Ekim ayında evinin banyosunda düşüp acilen hastaneye kaldırılan, ve o günden beri hastanede bulunan ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil sevenlerini heyecanlandırdı. Hastalığı magazin gündemine son dakika olarak düşen Mehmet Ali Erbil uzun bir süre sonra instagram hesabından fotoğrafanı paylaştı.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI!
Ünlü oyuncu Mehmet Ali Erbil'in Instagram hesabından paylaşılan sevenlerini heyecanlandırdı. 2016 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Erbil, "Doktorum Jan Klod Kayuka hep yanımda" notunu yazdı. Erbil'in paylaşımı kısa sürede on binlerce beğeni aldı.



Evinin banyosunda düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, 16 yıldır mücadele ettiği 'Kaçış Sendromu' hastalığının da nüksetmesiyle nedeniyle Ekim ayından bu yana hastanede tedavi görüyor.



"GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ"

Kızı Sezin Erbil, ünlü şovmenin yaşamsal faaliyetlerinin normale dönmeye başladığını söyleyerek, "Artık konuşabiliyor, az da olsa yemek yiyor. Üstelik seçim yapmıyor, hastane yemeğinden bile tadıyor. İnşallah güzel günler göreceğiz" demişti.



Doktoru Jan Klod Kayuka ise Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri vermişti: "Çok olmamakla birlikte ağızdan besleniyor. Ruh haline göre dönem dönem espri bile yapıyor."