Mehmet Akif Alakurt'un Türk kadınlarını aşağılayan hakaret dolu paylaşımı olay yarattı

Bir döneme dizileri ile damga vuran, Oktay Kaynarca ile birlikte oynayan Mehmet Akif Alakurt, oyunculuğu bırakıp Brezilya'ya yerleşmişti. Sosyal medyada binlerce takipçisi olan Mehmet Akif Alakurt, Instagram'ının hikaye bölümünden Türk kadınlarını aşağılayan bir paylaşım yaptı ve yer yerinden oynadı. Mehmet Akif Alakurt'un kullandığı ağır ifadeler, kullanıcılardan tepki çekti.

Giriş Tarihi 02 Mart 2019, 10:39 Güncelleme 02 Mart 2019, 10:46
Mehmet Akif Alakurt’un Türk kadınlarını aşağılayan hakaret dolu paylaşımı olay yarattı

İÇİNDEKİLER

Bir dönemin en çok konuşulan oyuncuların biri olan Mehmet Akif Alakurt, oyunculuğu bırakmış ve yeni hayatıyla olay yaratmıştı. Sosyal medyada oldukça aktif olan Mehmet akif Alakurt, Instagram hesabından Türk kadınlarını aşağılayan öyle bir paylaşım yaptı ki, yer yerinden oynadı.

Bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan Sıla dizisiyle milyonlarca kişi tarafından hayranlıkla izlenen oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından Türk kadınlarıyla ilgili tepki çeken ifadeler kullandı.

"TÜRK KADINI ÇIKARLARINI ELDE EDENE KADAR..."

Instagram hesabından Türk kadınlarıyla ilgili paylaşım yapan Alakurt, "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve bende öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)" ifadelerini kullandı.

OYUNCULUĞU BIRAKIP BREZİLYA'YA YERLEŞMİŞTİ

1979 doğumlu Mehmet Akif Alakurt, Best Model seçildikten sonra şansını oyunculukta denemeye karar vermiş, ilk olarak Kırık Ayna dizisinde Ali Kirman karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı.

Metropalas, Zeytin Dalı, Sıla, Hacı, Adanalı, Reis, Fatih ve Fetih dizileriyle ekranda boy göstermeye devam eden Alakurt, son olarak 'Emanet' ile gündeme geldi.

Mehmet Akif Alakurt geçtiğimiz yıl oyunculuğu bıraktığını açıkladı ve Brezilya'da bir çiftlik aldı ve oraya yerleşti.