Mehmet Ali Erbil'in bilinci açıldı! Doğum günü yaklaşan Erbil'in ilk isteği bakın ne oldu

Mehmet Ali Erbil, evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kırmış ve kırıklardan birinin akciğer zarına batması sonucunda da yoğun bakıma alınmıştı. 16 yıldır mücadele ettiği 'Kaçış Sendromu' hastalığının nüksetmesi ile durumu iyice ağırlaşan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu sevenleri tarafından her gün merak ediliyor. 8 Şubat'ta 62 yaşına girecek olan ünlü şovmenden iyi haber geldi. Mehmet Ali Erbil'in bilinci açıldı ve konuşmaya başladı. İlk isteği bakın ne oldu...

Giriş Tarihi 06 Şubat 2019, 11:58 Güncelleme 06 Şubat 2019, 12:06
Mehmet Ali Erbil’in bilinci açıldı! Doğum günü yaklaşan Erbil’in ilk isteği bakın ne oldu

İÇİNDEKİLER

Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018'de evinin banyosunda düşmüştü. Kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuş, 16 yıldır mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşmıştı. Aylardır ölümle pençeleşen usta oyuncunun durumu iyiye gidiyor.

İLK İSTEĞİ LAHMACUN VE PİZZA!

Posta'nın haberine göre Mehmet Ali Erbil, normal odaya alındı, bilinci açıldı, konuşmaya başladı. Bilinci açılır açılmaz ilk isteği lahmacun ve pizza oldu.

HASTANEDE DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

8 Şubat'ta 61 yaşına basacak olan Mehmet Ali Erbil'e hastanede doğum günü partisi düzenlenecek. Odası balonlarla süslenecek. Kutlamaya eski eşleri ve çocukları; Sezin, Yasmin ve Ali Sadi katılacak. Ailesi dışında hiç kimse alınmayacak. Mehmet Ali Erbil hastalık sürecinde 15 kilo vermişti.