Kanye West'ten Kim Kardashian'a 14 milyon dolarlık ev hediyesi! Sevinçlerini öpüşerek gösterdiler

Kanye West, eşi Kim Kardashian’a sürpriz Noel hediyesi olarak 14 milyon dolara ev almıştı. Rap şarkıcısı Kanye West, reality şov yıldızı eşi Kardashian’a daha önceden görmesine izin vermediği evi gezdirdi. Ünlü çift, yeni ev sevinçlerini balkonda öpüşerek gösterdi. Çiftin, yeni bir taşıyıcı anneden dördüncü çocuklarını bekledikleri de iddia edildi.

Giriş Tarihi 06 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 06 Ocak 2019, 09:23
Kanye West’ten Kim Kardashian’a 14 milyon dolarlık ev hediyesi! Sevinçlerini öpüşerek gösterdiler

İÇİNDEKİLER

Kim Kardashian ve Kanye West, Florida'da milyarderler sitesi olarak bilinen Faena House'taki yeni evlerini gezdi. Rap şarkıcısı Kanye West, 14 milyon dolarlık evi, reality şov yıldızı olan eşi Kim Kardashian'a Noel hediyesi olarak aldı.

41 yaşındaki rap'çi, 38 yaşındaki eşi Kardashian'ın evi önceden görmesine izin vermeyerek Kardashian'a Noel'de sürpriz yaptı. Sahil kenarında yer alan 430 metrekarelik evin dört yatak odası, beş banyosu bulunuyor. Geniş bir terası olan evin spor salonu, havuzu ve spa salonu da bulunuyor.

Çift, yeni ev sevincini balkonda birbirlerini öperek gösterdi.



Yeni bir taşıyıcı anneden dördüncü çocuklarını bekledikleri iddia edilen ünlü çift, farklı zamanlarda hem Los Angeles'taki Hidden Hills bölgesinde yer alan evlerinde hem de yeni aldıkları Florida sahil evinde kalacaklar.