Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı yarın Amsterdam'da evleniyor! Burcu Kıratlı kimdir?

Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl 1 ay önce Nişantaşı'nda bir mekandan birlikte çıkarken görüntülenmişti. Üzerinden çok geçmeden ikili her yere birlikte gitmiş ve aralarındaki aşk dedikodularını doğrulamışlardı. En kısa sürede evleneceklerini belirten Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'dan beklenen haber geldi. Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, yarın Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Türk Konsolosluğu'nda evleniyor.

Giriş Tarihi 30 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 30 Aralık 2018, 13:28
Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı yarın Amsterdam’da evleniyor! Burcu Kıratlı kimdir?

İÇİNDEKİLER

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, aşklarını evlilikle taçlandırıyor. Kısa bir süre önce sevgili oldukları öğrenilen Akçıl ve Kıratlı'nın 24 ralık'ta evlendiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı ancak çift aslında yarın evleniyor.

Popçu, "Burcu, ilk ve tek aşkım" diyerek 29 yaşındaki oyuncuya övgüler yağdırmıştı. Bu arada 36 yaşındaki Akçıl, "Kaderimi birleştirmek istediğim kişi" dediği oyuncunun gönlünü kazanmak için 3 yıl uğraştı. İkilinin nikah kararı da "Sabreden Sinan, muradına eriyor" dedirtti.

DÜĞÜN BU YAZ TÜRKİYE'DE OLACAK!

Ünlü popçu Sinan Akçıl ile güzel oyuncu Burcu Kıratlı, 2 buçuk aylık aşklarını yarın Amsterdam'da nikah masasına taşıyor. Birkaç yakın dostunun eşlik ettiği ikili, sürpriz nikahla 2018'in son gününde evliler kervanına katılacak. Ünlü çift, 2019'un yaz aylarında ise Türkiye'de görkemli bir düğün yapacak.

BURCU KIRATLI KİMDİR?

Hayata gözlerini İstanbul'da açan Kıratlı, ilk okul öğrenimini Ata Koleji'nde, orta okul öğrenimini BJK Koleji'nde, lise öğrenimini ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde tamamlayarak Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun olmuştur. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yapmıştır.