Hande Erçel, Murat Dalkılıç'ı engelledi! Şoke eden hamle

Bir dargın bir barışık ilişkileri ile magazin gündemini meşgul eden Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'tan flaş bir hamle geldi. Murat Dalkılıç'ın önceki akşam 2 kadınla birlikte görüntülenmesi sonrası Hande Erçel, Murat Dalkılıç'ı engelledi. Peki Hande Erçel ile Murat Dalkılıç neden ayrıldı?

Giriş Tarihi 24 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 24 Aralık 2018, 17:56
Hande Erçel, Murat Dalkılıç’ı engelledi! Şoke eden hamle

İÇİNDEKİLER

Bir küs bir barışık aşıklar Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Oyuncu Hande Erçel'den öyle bir hamle geldi ki sosyal medya çalkalandı.

ENGELİ BASTI

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel arasında ipler tamamen koptu. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Hande Erçel ile Murat Dalkılıç çiftinden Erçel, dün gece sevgilisi Murat Dalkılıç'ı Instagram'da engelledi.

BABADAN DA AMBARGO

Aynı anlarda Erçel'in babası da Dalkılıç'ı takipten çıktı.

2 KADINLA YAKALANDI

Murat Dalkılıç ve erkek arkadaşı, Emirgan'da 2 güzelle görüntülendi. Mekandan çıkan Murat Dalkılıç, arkasında gazetecileri fark edince girilmez sokaklara girerek kaçmaya çalıştı.

'SINIF ARKADAŞLARIM!'

Dalkılıç, kameraları görünce araçtan inmedi. Ünlü popçu, muhabirlerin "Hayırlı olsun yeni aşk mı?" sorularına "Hayır yok sınıf arkadaşlarım." diyerek cevap verdi.

Hande Erçel'in, Murat Dalkılıç'ı annesinin hastalığı sırasında yanında olmadığı için terk ettiği iddia edilmişti.