Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşanma kararı aldı! Acun'dan ilk açıklama geldi

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı geçen yıl Eylül ayında Marsilya'da evlendi. 5 yaşında Melisa adında kızları olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın arasında bir süredir kara bulutlar dolaştığı ve çiftin sorunlarını çözemeyip bu nedenle ayrılık kararı aldığı iddia edildi. Acun Ilıcalı konuyla ilgili açıklama yaptı ve çıkan iddiaları doğruladı. Duruşmanın bugün saat 14.00'da olacağı konuşulmaya başlandı. Peki, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden ayrılıyor?

Giriş Tarihi 26 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 26 Kasım 2018, 15:10
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşanma kararı aldı! Acun’dan ilk açıklama geldi

İÇİNDEKİLER

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanma kararı aldığı ileri sürüldü. Geçen yıl eylülde Fransa'nın Marsilya kentinde nikah masasına oturup, St. Tropez'de düğün yapan Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı çiftinin yarın basah saat 09.15'te duruşmada olacağı söyleniyor. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin evliliğinin bitmesinde ise birçok nedenin olduğu konuşuluyor. Uzun süre birliktelik yaşayan Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı çiftinin 5 yaşında Melisa isminde bir kız çocukları var.

ACUN ILICALI'DAN BOŞANMA İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Boşanma kararını Acun Ilıcalı'nın aldığı iddia edilirken, söylentilere göre temmuz ve ağustos ayından bu yana çiftin gündeminde boşanma konusu vardı, ancak Acun Ilıcalı evliliğini kurtarabilmek için 4-5 ay daha direndi. Bir kanalın magazin programının sunucularına mesajla ulaşan Acun Ilıcalı, 'Boşanıyoruz, haberler doğru' dedi.

ŞEYMA'DAN SES YOK!

Acun Ilıcalı ile evlendikten sonra yaşadığı lüks hayatı Instagram hesabından paylaşarak ve verdiği röportajlarla adından sıkça bahsettiren Şeyma Subaşı, boşanmayla ilgili henüz bir paylaşım yapmadı ancak 'Günaydın' notuyla bu pozunu Instagram'dan paylaştı.