Yapımcı Mustafa Uslu filmlerin gerçek sahiplerine haklarını teslim etmiyor! Ayla'dan sonra Müslüm skandalı!

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu yine bir skandala imza attı. Daha önce Ayla filminde adı skandallara karışan Mustafa Uslu hakkında Muhterem Nur'dan ilginç açıklamalar geldi. Şarkıcı Emre Kaya'nın "Müslüm filminin gelirinden Muhterem Nur'a pay verilsin" önerisiyle başlayan tartışma hakkında bir magazin programında konuşan Muhterem Nur, "Mustafa Uslu'dan bir kuruş almadım" dedi.

Giriş Tarihi 20 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 20 Kasım 2018, 17:02
Yapımcı Mustafa Uslu filmlerin gerçek sahiplerine haklarını teslim etmiyor! Ayla’dan sonra Müslüm skandalı!

İÇİNDEKİLER

Bu sabah bir kanalda yayınlanan magazin programına konuk olan Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Şarkıcı Emre Kaya'nın "Müslüm filminin gelirinden Muhterem Nur'a pay verilsin" önerisi hakkında açıklamada bulundu. Muhterem Nur'un, "Mustafa Bey'den bir kuruş almadım, almayı da düşünmedim" açıklamaları üzerine canlı yayına bağlanan yapımcı Mustafa Uslu, Muhterem Nur'un kendisinden para talebinde bulunmadığını iddia etti. Ancak Muhterem Nur'un anlattıkları pek bu doğrultuda değildi. Yapımcı Mustafa Uslu, daha önce de Ayla filmiyle ilgili böyle bir konuyla gündeme gelmişti.

Muhterem Nur, "Yurt dışından ve Türkiye'den aldığım emekli maaşı ile ayda elime 6 bin lira geçiyor. Evimin aidatı ve yanımda çalışanların maaşını verdikten sonra 2 bin TL kalıyor. Onunla geçiniyorum" dedi. 4.5 milyon kişi tarafından izlenen Müslüm filmiyle ilgili şaşırtan bir açıklama yapan Muhterem Nur "Mustafa Bey'den bir kuruş almadım, almayı da düşünmedim" dedi.


CANLI YAYINA BAĞLANAN MUSTAFA USLU: KENDİSİ BU FİLMİN SAHİBİDİR

Bu sözler üzerine canlı yayına bağlanan filmin yapımcısı Mustafa Uslu "Ben olaya sonradan dahil oldum. Daha önce Nuri Yıldırım anlaşma yapılmıştı. Muhterem Nur'un benden bir para talebi olmadı. Kendisi bu filmin sahibidir, o ne isterse o olur" dedi. Daha önce de Ayla filminde hikayesi anlatılan Kore gazisi Süleyman Dilbirliği'ni dolandırdığı ve büyük zarara uğrattığı iddia edilmişti.

'Ayla' filminde hikayesi anlatılan Kore gazisi Süleyman Dilbirliği'nin kızı Sebahat Dilbirliği, "Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, kendini Cumhurbaşkanlığı'nda çalışıyormuş gibi tanıtıp babamı dolandırdı ve bizi büyük zarara uğrattı" diyordu. Sebahat Hanım, Külliye'yi aramış, Uslu'nun Cumhurbaşkanlığı'nda çalışmadığını öğrenmiş.


94 yaşındaki Kore gazisi baba etki altında bırakılmış, çocuklarından koparılmış, Marmara Adası'nda bir eve kapatılmış. Savcılıktan Sebahat Hanım'ın babasını görmesini engellemek için uzaklaştırma kararı çıkartılmış. Daha da kötüsü, Süleyman Dilbirliği'nden vekalet alıp evini satmışlar. Sebahat Hanım, "Evin parasını bankaya koyup bana yönlendirmek istediler, rüşvet olarak... Komşularımız söyledi; babam 500 lira ile geçinmeye başlamış. Marmara Adası'na gidip onların yolladığı 500 lirayı çekiyormuş" diyor.