Sen Anlat Karadeniz'de Tahir'den muhteşem evlilik teklifi | Nefes ile Tahir'in romantik dakikaları!

Sen Anlat Karadeniz’in 29. son bölümü yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 29. bölümüyle seyircisini ekrana kilitledi. Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünde Tahir, Nefes'e evlenme teklif etti. Romantik dakikaların yaşandığı Sen Anlat Karadeniz'deki o sahneyi haberimizde bulabilirsiniz...

Giriş Tarihi 07 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 08 Kasım 2018, 00:47
Sen Anlat Karadeniz’de Tahir’den muhteşem evlilik teklifi | Nefes ile Tahir’in romantik dakikaları!

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz'in 29. son bölümü yayınlandı. Son bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitleyen dizinin 29. bölümünde Tahir, Nefes'e evlenme teklif etti.


SEN ANLAT KARADENİZ'DE ROMANTİK DAKİKALAR

"Sil baştan başlamak gerek bazen,
Hayatı sıfırlamak...
Sil baştan sevmek gerek bazen,
Her şeyi unutmak..."



Aile olmanın mutluluğu!

Yiğit'i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit'i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır.



Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat'ın harekete geçmesine kim engel olacak? Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir.



Saniye'nin karşısına çıkan Fikret, onu geçmişten gelen büyük günahıyla yüzleştiriyor. Saniye'nin büyük sırrı ne? Tahir ve Nefes Vedat'tan korkmadan yaşamaya kararlıdır.



Onlar hiç tatmadıkları mutlulukları yaşayıp, aile olmanın tadını çıkarırken, Vedat hain planlarını gerçekleştirmek üzeredir. Vedat'ın Nefes'e dair elindeki büyük koz ne?