Sıla'nın 15 Temmuz mesajı ve hendek tweet'i yeniden gündeme geldi! Sosyal medyadaki bu paylaşımlar unutulmadı!

Sıla Gençoğlu Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Yaşanan bu olay üzerine Sıla'ya destek mesajları gelirken, sosyal medya kullanıcıları ünlü şarkıcının bir zamanlar attığı tweet'leri yeniden gündeme getirdi. Sıla'nın hendekçi PKK'ya cesaret veren tweet'i ve instagram hesabından 2 yıl önce yaşanan darbe girişimini kınamasına rağmen Yenikapı mitingine 'şov' diyerek paylaşımda bulunması unutulmadı.

Giriş Tarihi 02 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 02 Kasım 2018, 13:45
Sıla’nın 15 Temmuz mesajı ve hendek tweet’i yeniden gündeme geldi! Sosyal medyadaki bu paylaşımlar unutulmadı!

İÇİNDEKİLER

Sıla'nın hendek operasyonlarının devam ettiği günlerde attığı tweet, sosyal medya kullanıcıları tarafından yeniden paylaşılıyor. Şarkıcı Sıla Gençoğlu, fiziksel şiddet gördüğünü söylediği Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu ve mahkemeden Kural'ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırdı. Ahmet Kural, hakkındaki iddiaları kabul etmezken, Sıla ile aralarında "itişme" olduğunu söyledi.

İkili arasında yaşananlarla ilgili yasal süreç devam ederken, Twitter'da Sıla'nın eski bir tweet'i gündeme geldi.

SILA HENDEKÇİ PKK'YA CESARET VEREN TWEET ATMIŞTI

Terör örgütü PKK'nın hendek kazıp barikatlar kurduğu dönemde bir tweet atan Sıla Gençoğlu, "Başın sağolsun, vatan sağolsun demek istemiyorum. Utanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İSTEMİYORUM"

Tweet'i yeniden paylaşan sosyal medya kullanıcıları, "Geçmiş olsun demek istemiyorum. Utanıyorum" ifadeleriyle Sıla'ya eski tweet'ini hatırlattı.

Askeri darbe girişimini kınamasına rağmen Yenikapı mitinginde sahne almadığı için geçen sene hedef tahtasına oturtulan şarkıcı Sıla Gençoğlu, 15 Temmuz'un birinci yıldönümünde Instagram hesabından bir mesaj yayınladı.

Sıla Gençoğlu, darbeye karşı olduğunu yineleyerek şu mesajı yazdı: "Demokrasi ve ikiyüzelli insanımızın katili darbe ve darbecilere lanet olsun! Hafızalarımızdan silinmeyen o karanlık geceyi bir daha yaşamamak dileğiyle. #şehitlerimizirahmetleanıyoruz"

Sıla Gençoğlu geçen yılki darbe girişiminin ardından düzenlenen Yenikapı mitingine katılıp katılmayacağına ilişkin soruya "Hayır katılmayacağım. Kesinlikle darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum" yanıtını verince konserleri peş peşe iptal edilmişti.