31 Ekim Müge Anlı canlı yayında şok açıklama! Gürsel Selam'ı dedesi mi kaçırttı?

Müge Anlı'da bugün şok gelişme yaşandı! Atv'nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün Gürsel Selam'ın kaçırılması ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı. 21 yıl önce evine 50 adım uzaklıkta arkadaşlarıyla oynayan 2 buçuk yaşındaki Gürsel Selam'ı dedesi mi kaçırttı? 31 Ekim Müge Anlı canlı yayına bağlanan görgü tanığı genç çocuk Gürsel Selam'ın kaçırılması ile ilgili herkesi şok eden bilgiler paylaştı. İşte 31 Ekim Müge Anlı'da yaşananlar...

Giriş Tarihi 31 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 31 Ekim 2018, 18:30
31 Ekim Müge Anlı canlı yayında şok açıklama! Gürsel Selam’ı dedesi mi kaçırttı?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayında bugün ilginç iddialar ortaya atıldı. Atv'nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün Gürsel Selam'ın kaçırılması ile ilgili görgü tanıkları ilginç iddialarda bulundu. 31 Ekim Müge Anlı'da yaşananlar herkesi şok etti. 2 buçuk yaşındaki Gürsel Selam'ı evinden 50 adım uzaklıkta kaçıran kişi ya da kişiler kimler? Müge Anlı canlı yayına bağlanan kişi ve bir başka komşu konuyla çok önemli bilgiler verdi. İşte, 31 Ekim Müge Anlı'da yaşananlar...

31 Ekim Müge Anlı canlı yayında Gürsel Selam'ın kaçırılması ile ilgili komşular ilginç iddialarda bulundu. Atiye Hanım'ın arkadaşı Gürsel'in kaçırıldığı gün Gürsel'in babası İbrahim Bey'in annesini mahallede gördüğünü anlattı. Bu bilgi üzerine Gürsel'in kaçırıldığı sıra orada bulunan ismini vermek istemeyen genç çocuk canlı yayına bağlandı ve Gürsel'in kaçırılması ile ilgili tüm gördüklerini anlattı. Müge Anlı canlı yayında bu önemli bilgileri duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. İşte o anlar...

"OĞLUMUN PEŞİNİ BIRAK SANA ÇOCUĞUNU GETİRECEĞİZ"

Gürsel Selam 2 buçuk yaşında evinin önünden kaçırıldığı sırada orada olan arkadaşı, 31 Ekim Müge Anlı canlı yayında gördüklerini anlattı. "İbrahim Bey'in babası ablasının kocasını öldürdü ve hapishanede yattı. Biz de çocukken ondan korkardık, heybetli ve korkunç görünürdü gözümüze. Herkes bildiğini konuşmuyor burada. Çocuk kaybolduktan 2-3 gün sonra Atiye Hanım'ın kayın babası kapının önüne geldi, içeri bile girmeden kapıdan bağırdı. Oğlumun peşini bırak sana oğlunu getireceğiz dedi. Bunu bütün mahalle duydu. İbrahim Bey'in annesi de oradaydı. Mahalleli uyarı aldığı için kameralar karşısında konuşamıyor ama kameralar kapanınca herkes konuşmaya başlıyor. Atiye Hanım eskileri karıştırmayın dediği için mahalleli konuşamıyor ve Atiye Hanım suçlu görünüyor."dedi.

GÜRSEL SELAM'IN KAÇIRILMASI HAKKINDA TÜM DETAYLAR

Müge Anlı tüm titizliğiyle bu konuyu araştırırken ilginç detaylar ortaya çıkarttı. 30 Ekim Müge Anlı'da Gürsel Selam ile ilgili şok gelişme yaşandı. Gürsel'in öz dedesi yıllar önce bir akrabasını vurduğu için akrabalarla aralarında oluşan soğukluk kan davasına dönüşmektense bir şekilde intikam almaya dönüşmüş olabilir. Gürsel bu yaşananların bedelini mi ödüyor? Aynı sokakta çocukları bulunan o akrabalar aileye zarar vermek için Gürsel'i başka bir aileye vermiş olabilir mi?

MÜGE ANLI'NIN GÖZÜNDEN KAÇMAYAN DETAY!

Müge Anlı canlı yayında Gürsel Selam'ın tanındık bir kişi tarafından araca bindirilmiş olabileceğine dikkat çekiyor. 2 buçuk yaşındaki bir çocuk tanımadığı birisine zorluk çıkartmadan gitmeyeceği için ve Gürsel'i çağıran kişinin adıyla Gürsel'e seslenmesinden dolayı Müge Anlı bu konunun aileye zarar vermek isteyen birisi ya da birileri tarafından yapılabilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Peki, bu durum böyle bile olsa Gürsel'i yetiştiren aile gerçekleri bilerek herkesten saklıyor mu?

CANLI YAYINA BAĞLANAN KİŞİLER NELER SÖYLEDİ?

Müge Anlı canlı yayında Gürsel'i evlatlık olarak kendilerine verdiğini söyledikleri Perihan Hanım'ın kızı şok açıklamalarda bulundu. Perihan Hanım'ın kızı: "Annem bu kadar organize bir iş yapabilecek yaşta ve sağlıkta değildi o yıllarda. Madem annem sokakta bir dilenciydi o zaman neden çocuğu başka bir aileden çalıp size getirdiğini düşünmediniz? Neden çocuğu aldınız üstelik adını bile sormadık diyorsunuz..." sözleri ile akıllarda evlatlık verilen aileyle ilgili soru işaretleri bıraktı. Gürsel'i evlatlık alan aile tüm gerçeği biliyor ve saklıyor mu?

GÜRSEL'İ YETİŞTİREN MEMDUHA HANIM'IN ÇELİŞKİLİ SÖZLERİ

Gürsel Selam'ı yetiştiren Memduha Hanım: "Belki gelir alırlar çocuğu diye bekledik. Kimlik çıkartmak için bu yüzden bekledik. Adı Tahsin diye söyledi bize veren Perihan. Annesi babası selde öldü, 2 kız kardeşi vardı dedi. 15-20 günde bir gelir yeğenim nasıl, durumu nasıl diye dükkana gelir sorardı." Ailesi ölmüş bir çocuğu kim gelir alır diye beklediler? Gürsel'i büyüten aile gerçek ailesinin hayatta olduğunu bile bile mi çocuğu evlatlık edindi ve soyadını değiştirdi? Tüm sorular Müge Anlı canlı yayında netlik kazanacak...

GÜRSEL'İ İSMİYLE ÇAĞIRDILAR

Görgü tanığı Yasemin Hanım Gürsel'i kaçırırlarken gördüklerini şu şekilde ifade etti: ''Cuma günü öğle saatlerinde mahallede arkadaşlarla oynuyorduk. Mahalleden birkaç çocuk, kız kardeşim ben Gürsel oynuyorduk. Köpek vardı Gürsel de onunla oynuyordu. Bir araba yaklaştı, beyaz bir arabaydı. Kapalı bir kadın arabanın içerisinden Gürsel'e ismiyle hitap ederek seslendi ve Gürsel de ellerini silkeleyip arabaya, kadının yanına gitti. Şoförü ve kadını hatırlamıyorum. Ben de o sıralar 4 buçuk 5 yaşındaydım. Atiye abla kızının yanına gittiği sırada oldu bu olay. Gürsel 2 buçuk yaşındaydı, belki de bu yüzden kadını birisine benzetti de çağırdığı zaman yanına gitti. Belki de tanıdık birisiydi ki bence tanıdıktı çünkü Gürsel'e adıyla hitap etti hemen hızlıca arabaya bindirip gittiler. Çok geçmedi, arkalarından Gürsel'in annesi Atiye abla dışarı çıktı ve oğlunu göremeyince kadın yıkıldı. Ben anlattım, çocuk kayıp bürosuna da gittik o zaman ancak bulamadık.''

MÜGE ANLI O DETAYI ATLAMADI!

Müge Anlı canlı yayında Gürsel'in kendi fotoğraflarını gördüğü videoyu aslında ona bakan annenin Almanya'daki kız kardeşinin Gürsel'e link atıp 'bu videoyu izle' demesiyle gördüğünü öğrenince sinirlendi. Gürsel bu olayı yaşamış olmasına rağmen hala öz ailesini suçlar gibi konuşunca Müge Anlı canlı yayında sinirlendi. Müge Anlı: ''Üvey teyze bu linki attıysa sana bakan aile gerçeği biliyordu, nasıl haberleri yok'' diye Gürsel' e cevap verdi.

Müge Anlı canlı yayında yılar önce evladını kaybeden bir annenin üzüntüsü yaşanmıştı. 27 Ekim 2010'da Müge Anlı'ya katılan anne, 2 buçuk yaşındaki evladının evinin önünde arkadaşlarıyla oynarken kaçırıldığını anlatmıştı. Tam 21 yıl sonra o çocuk ailesini yine Müge Anlı'da buldu. Peki 21 yıl sonra gerçek ailesine kavuşan Gürsel nasıl oldu da ailesini buldu?

GÜRSEL GERÇEK AİLESİNİ ONU BÜYÜTEN KİŞİLER OLARAK BİLİYORDU

Müge Anlı'da bir mucizeye şahit olundu. 2 buçuk yaşında evinin önünden kaçırılan Gürsel, çevresindekilerin konuşmaları sonucu ona bakan ailesiyle konuştu ve gerçek ailesinin başka kişiler olduğunu ancak İzmir'de bir selde hayatlarını kaybettiğini öğrendi. Hayatta kalan yalnızca 2 kardeşi olduğunu öğrenen Gürsel, onları aramaya başlar ancak bu sırada kuzeniyle minibüsteyken hayatının gerçeğiyle karşılaştı.

İLESİNİN YAŞADIĞINI SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİ

Müge Anlı canlı yayına yıllar önce oğlumu kaçırdılar diye gelen anne yıllar sonra oğluna Müge Anlı'da kavuştu. Gürsel 21 yıl sonra ilginç bir şekilde gerçekleri öğrendi. Kuzeni ile minibüste sosyal medyadan video izlerlerken kendi fotoğraflarını gören Gürsel ailesinin yaşadığını sosyal medyadan izlediği o videoyla öğrendi. Yer, zaman ve kişiler tutunca kardeşlerinin yanı sıra gerçek ailesini de aramaya başladı ve öz babasını sosyal medya üzerinden buldu.

BABASINA MESAJ ATTI!

Yıllar önce Müge Anlı programında annesinin kendisini aradığı videoyu izleyen Gürsel babasının sosyal medya hesabını buldu ve ona '' Size önemli bir şey söylemem lazım'' mesajını yazdı. İş için yurt dışında olan baba bu mesajı alınca yıllar önceki oğluyla ilgili bir şey olduğunu düşündü ve büyük buluşma Müge Anlı'da gerçekleşti.

YILLAR ÖNCE BÜYÜK HALİNİN ROBOT RESMİ YAPILMIŞTI

Müge Anlı canlı yayında yıllar önce oğlunun kaçırıldığını ve bulunması için yardım istediğini söyleyen anneye polis ekipleri, eğer oğlu yaşarsa yıllar sonraki halini gösteren robot resim yapmışlardı.

takvim.com.tr