Diriliş Ertuğrul yayın tarihi belli oldu! Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? İşte beklenen tarih

Diriliş Ertuğrul yayın tarihi belli oldu! TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümün (122.bölüm) yayın tarihi belli oldu. Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu 7 Kasım Çarşamba günü başlıyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 30 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 30 Ekim 2018, 22:16
Diriliş Ertuğrul yayın tarihi belli oldu! Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? İşte beklenen tarih

İÇİNDEKİLER


Diriliş Ertuğrul yayın tarihi belli oldu! TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümün (122.bölüm) yayın tarihi belli oldu. Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu 7 Kasım Çarşamba günü başlıyor.



OYUNCU EKİBİNE YENİ İSİMLER DAHİL OLUYOR
Kadrosunun neredeyse tamamını değiştiren Diriliş Ertuğrul'da, yeni sezon kadrosuna İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil'in dahil olduğu açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncu olarak gündeme gelen bir diğer isim ise son olarak Vatanım Sensin'de 'Doktor Suat' karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Kayra Şenocak oldu. Şenocak, Diriliş'in kadrosuna Aktemür rolü ile katıldı.



BURAK ÖZÇİVİT'TEN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Ertuğrul Gazi'nin oğlu rolüyle diziye başlangıç yapacak olan Burak Özçivit, sosyal medya hesapları üzerinden ilk paylaşımını yaptı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" açıklamasının ardından, Burak Özçivit de bu anlaşmayla ilgili ilk paylaşımını gerçekleştirdi.



Özçivit paylaşımında, "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun" sözleriyle yorumunu gerçekleştirdi.

Burak Özçivit'in Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edildi. Özçivit'in alacağı ücret ise henüz bilinmiyor.