Diriliş Ertuğrul'dan büyük sürpriz! Diriliş Ertuğrul yeni sezon son dakika gelişmesi

TRT'nin sevilen ve reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni sezona gümbür gümbür giriş yapacak. Diriliş Ertuğrul yeni sezonda sürpriz bir isimle sevenlerini karşılayacak. Diriliş Ertuğrul yeni sezonda Osman Gazi'nin hayatı anlatılacak. Bu hikayedeki sürpriz isim ise başarılı oyuncu Burak Özçivit. Diriliş Ertuğrul yeni sezon hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizin detayından ulaşabilirsiniz...

Giriş Tarihi 03 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 03 Eylül 2018, 13:03
Diriliş Ertuğrul’dan büyük sürpriz! Diriliş Ertuğrul yeni sezon son dakika gelişmesi

İÇİNDEKİLER

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu büyük bir heyecan içinde bekleniyor. TRT 1 ekranlarının reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, 121. bölümü ile unutulmaz bir sezon finali yapmıştu. Diriliş Ertuğrul bu sezon Osman Gazi'nin hikayesini ele alacak. Son dakika gelişmesine göre ise Osman Bey'i ünlü oyuncu Burak Özçivit'in canlandırması bekleniyor. Peki Burak Özçivit kimdir? İşte ayrıntılar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA SÜRPRİZ GELİŞME!

Daha önce yapılan açıklamalara göre Diriliş Ertuğrul'un Osman Gazi hikayesi ile devam edeceği belirtilmişti. Bu bilgilerin ardından Burak Özçivit sürprizi yaşandı.

BURAK ÖZÇİVİT OSMANLI'NIN KURUCU PADİŞAHINI OYNAYACAK

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul bu sezon yerini Osman Gazi'ye bırakıyor. Burak Özçivit, Ertuğrul Bey'in ölmesi ile başa geçen ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucu padişahı olan Osman Bey'i canlandıracak.Oyuncu vakit kaybetmeden senaryo okumalarına başlarken, teknik hazırlıklar da hız kazandı.

DİZİ İÇİN BÜYÜK BİR PLATO İNŞA EDİLDİ

Osman Gazi dizisi için İstanbul-Anadolu yakasında, deniz kenarında çok büyük bir alana plato inşa edildi. Dizi kostümleri için de kalabalık bir ekip büyük bir titizlikle çalışıyor.