Beren'i hayran bakışlarla dinledi

Beren Saat, Bihter karakterini canlandırdığı Aşk-ı Memnu dizisinin senaristi Ece Yörenç'in doğum gününde eski dizisinden set arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Giriş Tarihi 21 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 27 Ekim 2010, 14:34
Beren’i hayran bakışlarla dinledi

İÇİNDEKİLER

Aşk-ı Memnu dizisinde yaşadıkları yasak aşkla hafızalara silinmeyecek sahneler kazıyan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat uzun uzun sohbet ederek hasret giderdi. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, eski rol arkadaşı Beren Saat'i "hayran bakışlarla" dinlemesi ise kafaları karıştırdı.

BEREN'E ARAP İLGİSİ!

Mekan çıkışında Arap hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Beren Saat, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisini soran basın mensuplarına "Her şey çok güzel gidiyor." derken, Hülya Avşar'ın dizideki performansını yorumlaması ve kendisinin tecavüz sahnesini daha güzel oynadığını söylemesi üzerine ise "Evet, o benden daha güzel oynamıştı, doğru söylemiş." diyerek yanıt verdi.

AŞK KAÇAMAĞI!

Yönetmen sevgilisi Levent Semercioğlu ile haklarında çıkan "ayrılık" haberleri sorulduğunda köşe bucak kaçmaya çalışan Beren Saat tavırlarıyla herkesi hayrete düşürdü. Sorulara yanıt vermmek için hızlı adımlarla mekandan uzaklaşan Beren Saat, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki tecavüz sahnesi için psikolojik destek aldığı yönündeki haberleri ise yalanladı. (HABERTURK)