Altuğ, kostümcüsünü neden kovdu?

Pınar Altuğ, geçtiğimiz yıl rol aldığı ‘Aile Reisi’ adlı dizinin kostümcüsünü işten attırdığı haberleriyle basında yer almıştı.

Giriş Tarihi 21 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 27 Ekim 2010, 14:35
Altuğ, kostümcüsünü neden kovdu?

İÇİNDEKİLER

Set kostümcüsünü işten kovdurduğu için Pınar Altuğ, gerekçesini açıkladı: "Bana 'Vücudunuz bir acayip' demişti"

Konunun yeniden gündeme gelmesi üzerine Altuğ, suçlamalara yanıt olarak şöyle konuştu: "Kendisi bana kostümayarlayamadığı için ben de ona destek olmak amacıyla evden kıyafet getirmiştim. Ama o kıyafetlerimi katlama zahmetine bile girmeden çantaya tıkmıştı. O zaman ben getirmeyeyim, sen kıyafet bul deyince de 'Sizin vücudunuz bir acayip, hazır giyim olmuyor. Ancak diktirmek lazım' diye cevap vermişti."

ALTUĞ'A TEPKİ YAĞIYOR

Bu olayın ardından Pınar Altuğ'un Twitter'da "Normal hayatta yanına bile yaklaşamayacak biri, görevi gereği senden üstün konuma gelince, aklınca seni ezmeye çalışır, ne zavallı bir durum" şeklinde yazdığı tweet de yoğun eleştiri aldı. Ünlü oyuncunun bu yorumuna gelen en ağır eleştirilerden biri ise şöyle oldu: "Siz kimsiniz ya, o normal hayatta yanınıza yaklaşamayanlar sayesinde kazanıyorsunuz parayı. Sonra, ne yaptınız ki siz bu hayatta kayda değer; vücudunuzu sergilemekten başka, değil mi güzelim!"