’Ben Ebru gibi artıkçı değilim’

Azeri şarkıcı Günel (23) 8 yıllık sevgilisi Azeri işadamı Reza Zarrab’ı (26) Ocak 2009’da Ebru Gündeş’e (36) kaptırmıştı. Reza Zarrab’ın 30 Aralık saat 21.00’de Günel’in, Fulya Arkon Rezidans’taki evine gittiği söylenmişti. Azeri şarkıcı "Reza bana ’Ebru’ya çok alıştım. Ondan vazgeçemiyorum. Ama seni de seviyorum. Bana biraz zaman ver. Hatta evlenip boşan. Sonra söz bir araya geleceğiz. Ebru ile öylesine görüşüyorum’ dedi. Elimde Reza’nın ses bandı var. Evdeki güvenlik kamerasında da görüntüleri kayıtlı" diye konuştu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
’Ben Ebru gibi artıkçı değilim’
MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

KADINLARIN EN ÇOK DEĞER VERDİKLERİ...

ÜNLÜLERİN EN BÜYÜK PİŞMANLIKLARI

SON 10 YILIN GÜZELLİK İKONLARI

HANGİ ÜNLÜ KİMİ ŞÖHRET YAPTI

Günel çarpıcı açıklamalarına şöyle devam etti: "Ama ben Reza'yı geldiği yere gönderdim. Çünkü başkaları gibi artıkçı değilim. Reza'yla barışacak kadar daha delirmedim. Erkek milleti işte. Birlikte olduğu insana bakılırsa onun mide problemi var. Reza defterini yaktım, öyle biri yok artık. Şunu da herkes bilsin; Reza'nın bana maddi yardımda bulunduğu söylendi. Komik ve ucuz bir iddia. Kendi paramı, kendim kazanıyorum. Kimseye ihtiyacım yok. Yeni bir aşka gelince; Allah yazdıysa olur. Ancak adımlarımı daha dikkatli atarım. başkalarının artıklarıyla beslenmem. O beyefendiyi geldiği gibi "önceden artık olarak gittiği" yere geri gönderdim.

Ebru ne diyecek bu işe?
Hızını alamayan Günel, "Ben show dünyasının aşk sabıkası kabarık isimlerinden değilim. Tek bir ilişkim oldu sekiz yıl sürdü" diyerek sözlerine devam etti. Bakalım Ebru Gündeş ve Reza Zarrab ilişkisi bu açıklamalardan sonra nasıl devam edecek? Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler