Arda'nın öpücüğü satılığa çıktı

GS'li Arda Turan, FB derbisinden iki gece önce Sinem Kobal'la bir otoparkta öpüşürken sobelenmiş! Görüntüler satışa bile çıkarılmış

Giriş Tarihi 30 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 07 Ekim 2017, 12:19

İÇİNDEKİLER

Günaydın'dan Değer Özergün'ün haberine göre, Fenerbahçe derbisindeki kötü oyunuyla eleştirilerin hedefindeki isim olan GS kaptanı Arda Turan'ın; maçtan iki gün önceki gece yarısı, oyuncu Sinem Kobal ile bir otoparkta öpüşürken görüntülendiği ortaya çıktı!

TV kanalı arıyor!
İddialara göre; Turan ve Kobal, FB-GS derbisinden iki gün önce, bir otoparkta saatlerce öpüşmüş. Bir Galatasaray taraftarı da bu aşk görüntülerini cep telefonuyla kameraya almış. Maçın Galatasaray için hüsranla sonuçlanmasının ardından Arda'nın kötü oyununa kızan taraftar, bu görüntüleri TV kanallarına satmak istemiş. Fanatik GS'li, 'otopark aşıklarını afişe ederek', hem para kazanmaya hem de kaptanın kötü oyunundan intikamını almaya çalışıyormuş.

Arda'nın haberi yok
'Kızgın' taraftarın istediği ücreti veren TV kanalı çıkmayınca, görüntüler şimdilik elinde kalmış. Bu öpüşme görüntülerinin ortaya çıkmaması için Arda Turan'dan da para istendiği iddia ediliyor. Arda Turan ise dedikoduları yalanlayarak; ne bu görüntülerden haberi olduğunu ne de kendisini konuyla ilgili arayan biri olduğunu söylüyor.