Dünden bugüne en ‘ünlü’ kavgalar

Levent Kırca, Timuçin Esen, Muazzez Abacı derken, ünlülerin kavga görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturdu. Ama tüm bunlar yeni değil. Biz bu filmi daha önce de görmüş

Giriş Tarihi 26 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 26 Ekim 2009, 10:20

İÇİNDEKİLER

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


TEOMAN
Avukat da yerdi
Ünlü şarkıcı Teoman; geçtiğimiz yıl bar çıkışı, onu arkasından tutup çektiği gerekçesiyle bir muhabiri yumrukladı. Teoman daha sonra konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Önümde kameralar vardı, ışıkları yanıyordu. Biri arkamdan tutup çekti. Bunu muhabir değil avukat da yapsaydı o yumruğu yerdi."

MAGAZİN TURU İÇİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

EMRE KARAYEL

Ayıklayacaklardı
'Bir İstanbul Masalı'nda, Zekeriya rolüyle beğeni toplayan oyuncu Emre Karayel de geçen mayıs ayında bir kavgayla anıldı. Bir grup gençle tekme tokat kavga ederken görüntülenen oyuncu olaydan sonra, "Çok alkollüydüler, o kafayla beni ayıklayacaklardı" dedi.

TARDU FLORUN
Farklı bir şiddet
Oyuncu Tardu Flordun'un adı Arzu Yanardağ'la birlikte olduğu dönem enteresan bir şiddet olayıyla anılmıştı. Sevgilisi tarafından burnunun ısırıldığı gerekçesiyle hastaneye giden ve burnuna dikiş attıran Yanardağ, Flordun'dan davacı oldu. Flordun ise, tartışırlarken yüzüğünün Yanardağ'ın hızmasına takıldığını söylemişti.

ALİHAN
Ajdar'ı dövdü
Birkaç yıl önce Türkiye'nin gündemini işgal eden ve çok konuşulan olaylardan biri de; 'Çikita Muz' ve 'Nane Nane' gibi ilginç sözleri olan şarkılar seslendiren Ajdar'la, fantezi müzik şarkıcısı Alihan arasında yaşanan kavgaydı. 2007 yılında, bir karaoke barda meydana gelen olayda, Ajdar; söylediği sözlere sinirlenen Alihan'dan dayak yemişti.

ZERRİN ÖZER
Avşar'a dayak

Zerrin Özer ve Hülya Avşar şu anda çok iyi iki dost. Ama yıllar önce aralarında yaşanan kavgayı Zerrin Özer, 'Bir Sarışın Küçük Kız' adlı kitabında anlattı. Meğer Zerrin Özer, Hülya Avşar'la birlikte Çakıl Gazinosu'nda program yaptıkları dönemde, Avşar'ın 'konsomatris' benzetmesine sinirlenip, onu kuliste kapı arkasına sıkıştırarak tekmelemiş.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

HANDE ATAİZİ
Şemsiyeli salvo
Geçtiğimiz ocak ayında Hande Ataizi bu defa şiddete maruz kalan değil, kavga çıkaran taraftaydı. Güzel oyuncu, bar çıkışında, soru soran gazetecilere sinirlenip, elindeki şemsiyeyle kendisini görüntülemeye çalışan kameramana vurdu. Ataizi daha sonra kendini şu sözlerle savundu: "Yol boyunca peşimden gelip sinirlerimi kaldırdılar. Niye çekiyorlar anlamıyorum. Beni taciz ediyorlar. O anda tepem attı."

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

SEVDA DEMİREL
'Ne dedin sen!'
Cem Davran ve Hande Ataizi'nin birlikte sundukları 'İkikere Kiki' adlı programın konuğu Sevda Demirel: "Hande aşkları çok iyi bilir. Ben bir gecelik ilişkiler kurmuyorum. Her zaman tek eşliliği savunmuşumdur'' deyince Hande Ataizi de Demirel'e, fuhuştan gözaltına alındığını hatırlattı. Bunun üzerine çok sinirlenen Demirel, ''Ne diyorsun sen'' diyerek ayağa fırlayıp, Hande Ataizi'ni tokatladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

BANU ALKAN
Suyla gelen tokat
Bir zamanların Afrodit lakaplı sinema sanatçısı Banu Alkan, uzatmalı sevgilisi Murat Taşdemir'den canlı yayında tokat yemişti. 'Dobra Dobra' programına konuk olan iki sevgili, sohbet ederken Banu Alkan'ın Taşdemir'e bir bardak su atması üzerine, Taşdemir sinirlenerek Alkan'ı tokatlamıştı. Olaya reklam diyenler de oldu, Taşdemir'i kadına şiddet uyguladığı için kınayanlar da…

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

ZEYNEP TOKUŞ
Sonunda boşandı
Eşinden dayak yiyen ünlü kadınlar kervanının bir diğer yolcusu da Zeynep Tokuş. Güzel oyuncu, iki yıl önce kendisini önce dövüp sonra da tuvalete kilitlediğini söylediği, jinekolog eşi Alp Nuhoğlu'ndan şikayetçi olmuştu. Ancak daha sonra şikayetini geri alan Tokuş, eşiyle barıştı ve boşanmayacağını açıkladı. Ünlü çift bu olayın üzerinden yaklaşık iki yıl geçtikten sonra boşandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TILAYINIZ...

ASENA
Benzincide dayak

Dansöz Asena, İbrahim Tatlıses'le birlikte oldukları dönemde, bir benzincide ünlü türkücüden dayak yerken görüntülenmişti. Tatlıses ve Asena olaydan kısa bir süre sonra ayrıldılar. Asena, Tatlıses'ten dayak yiyen ilk kadın değildi. Ünlü türkücü yıllar önce birlikte olduğu, kızı Melek Zübeyde'nin annesi Perihan Savaş'ı da feci şekilde dövmüş, olay basına yansımıştı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

PİNAR DİLŞEKER
Bitmeyen öfke
Türkücü Pınar Dilşeker, beş yıl önce, eski eşi Çetin Yılmaz tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek Kadıköy Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Dilşeker, adliye çıkışı gazetecilere şu açıklamayı yaptı: "Evliliğim boyunca sürekli dayak yedim. Boşandım ama hala şiddetten kurtuladamadım."