Reha Muhtar soru işaretlerini kaldırdı

Reha Muhtar'ın köşesinde yazdığı "Her kadın sevdiği erkeğin cep telefonu detaylarını deli gibi merak eder, karıştırır" tezini ünlüler çürüttü: Yok öyle bir şey!

Giriş Tarihi 24 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 24 Ekim 2009, 14:57

İÇİNDEKİLER

Reha Muhtar; "Her kadın, erkeğinin cep telefonunu karıştırır" diye yazdı, ünlü isimler tepki gösterdi. Muhtar yazısında; "Gerçekte bir erkekle sevgili, koca, aşk, meşk, çıkma, flört ilişkisinde olan her kadın erkeğin cep telefonu detaylarını deli gibi merak eder. Punduna getirdi mi de cep telefonunu kurcalar" diyerek şöyle devam etti: "Annem, babamın cep telefonunu kurcalamaz. Annem durumunda olan milyonlarca kadının da aklına babam yaşında ya da babam kategorisindeki erkeklerin cep telefonlarını kurcalamak gelmez. Babacığım ve benzerlerinin cep telefonlarını kurcalamama hali, annem ve benzerlerinin bir olgunluk hali olduğunu göstermez. Sadece kurcalanacak bir şeyin olmadığını gösterir..." Ünlülere sorduk; 'Sevgilinizin cep telefonunu kurcalar mısınız?' İşte cevapları:

Gürgen Öz: Hiç oldu mu bilmiyorum, bilseydim herhalde böyle bir durum tartışmaya yol açardı. Ama bu insani bir şey. Kıskanmak da, merak etmek de çok insani. Cep telefonu karıştırmak doğru değil ama bir aşk ilişkisi içinde her zaman doğru olanı yapamıyoruz. Biri, sevgilisinin cep telefonunu karıştırıyorsa, onu buna sevkeden bir şey var demektir. Bundan altı yıl önce böyle bir şey yapmışlığım vardır.

Zeynep Casalini: Kendine ve sevgilisine güveni olmayanların karşılaşacağı gereksiz bir ayrıntı... Kimsenin telefonunu karıştırmak gibi bir tutum içinde bulunmadım.

Öykü Gürman: Telefon karıştırmak ilişkide güven eksikliği olduğu anlamına gelir. Ne karıştırmak ne de karıştırılmak isterim. Eskiden yapmıştım, çok gereksizmiş!

Pınar Aylin: Ben hiç karıştırmadım, benimkini de karıştıran olmadı ama bütün kadınlarda böyle bir potansiyel var. Aslında erkeklerde de böyle bir merak var. Allah herkese, güvenebileceği ve böyle bir istek yaratmayacak bir ilişki nasip etsin.

Işın Karaca: Telefonum hep ortada, sevgilim istediği zaman karıştırabilir. Aynı özgürlük bende de var. Ama bana göre, ortada saklanacak bir konu varsa telefonlar yok edilir ki; o durum varsa, ilişki yoktur.