Arzu Yanardağ'ı dövdüğünü itiraf etti

İşadamı Serhat Türkkan şirketine ortak yaptığı eşi Arzu Yanardağ hakkında kadınları kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 12 Ekim 2009, 16:32

İÇİNDEKİLER

Arzu Yanardağ'ın kocasının açıklamaları kadınları fena kızdırdı.

Evlenmeden önce Yanardağ'ı tekme tokat dövdüğü haberleri çıkan Türkkan, şiddet uyguladığını gizlemedi.

KAŞINIRSA DÖVECEKSİN

Bugün'ün haberine göre, kıskançlık yüzünden ünlü oyuncuyu dövdüğünü itiraf eden Türkkan, "Dayak cennetten çıkmadır. Kadın kaşınırsa döveceksin. Arzu dayak yedikten sonra akıllandı. Şimdi iyi bir eş, çocuğuna iyi bir anne oldu. O zamanlar dövdüğüme hiç pişman değilim. Mutluluğumuzu o attığım dayaklara borçluyuz" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Eşi Arzu Yanardağ'a birtakım yasaklar uyguladığını belirtirken zehir zemberek sözler sarf eden Serhat Türkkan şöyle konuştu: "Eşime kamera önü yasak değil ama seviyeli projelerde yer almasını istiyorum. Sabah programlarının kaliteli yapıldığına inanmıyorum. Nerede alkışlaması nerede susması direktifi verilen, parayla tutulan seyircilerden çok ucuz programlar çıkıyor.

Bu programları varoş işi gücü olmayan insanlar izliyordur. Sunucuları da çok kötü, konuşmasını bilmeyen, iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar. Sadece kanalın yöneticileriyle ilişkisi yüzünden program sunuyorlar."

Tepkileri görünce çark etti
Eşi Arzu Yanardağ'ı döve döve adam ettim açıklamalarını geri aldı.

Arzu Yanardağ'ın eşi, işadamı Serhat Türkkan, önceki gün gazetemize yaptığı dayakla ilgili açıklamaların bir şakadan ibaret olduğunu söyledi.

SADECE İRONİ

"Bir zamanlar dayak haberleri ile gündeme gelmiştiniz" sorusu üzerine Türkkan, "Evet dayak cennetten çıkmadır. Kadın kaşınırsa döveceksin. Arzu, dayak yedikten sonra akıllandı" diyerek aslında bir ironi yapmak istediğini belirtti. Eşi ile aralarında bu tip bir şiddet olayının asla geçemeyeceğini anlatan Türkkan, "Burada bir şaka var. Şimdi kadınlar benden nefret ediyorlar. İnternette forumlarda kötü adam ilan edildim. Keşke ben bunun bir şaka olduğunu daha doğrusu bu ironiyi anlatabilseydim" diye konuştu.