Game of Thrones 8.sezon fragmanı yayınlandı! Final sezonu ne zaman başlayacak?

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones'un merakla beklenen 8.final sezonu fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ile Game of Thrones 8.sezon ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı cevap bulmuş oldu. 14 Nisan tarihinde başlayacak Game of Thrones 8.sezon fragmanı yayınlanır yayınlanmaz milyonlarca kişi tarafından izlenirken şimdi akıllarda tek bir soru var 'Game of Thrones final sezonunda neler olacak?' İşte Game of Thrones 8.final sezonu fragmanı...

Giriş Tarihi 14 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 14 Ocak 2019, 11:22
Game of Thrones 8.sezon fragmanı yayınlandı! Final sezonu ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan HBO yapımı Game of Thrones'un 8.sezon fragmanı yayınlandı. İzleyicilerinin uzun süredir beklediği Game of Thrones 8.sezon ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı bu fragman ile son buldu. 14 Nisan'da başlayacak Game of Thrones 8.sezon, final sezonu olma özelliği taşıyor.

Fragman'da Stark Ailesi, bir kişi eksik olsa da Stark Mezarlığı'nda buluşuyor.

ÇEKİMLER İKİ YIL SÜRDÜ

Game of Thrones'un final sezonu 6 bölüm olacak, ancak bu bölümlerin her biri normal bölümlerden daha uzun sürmesi ve çekimlerin büyük bölümünün kış sezonunda çekilmesi dizinin çekimlerinin 2 yılda tamamlanmasına neden oldu.