
Yapılan bilgilendirmeye göre, kesintinin yaklaşık 19 saat süreceği ve belirli bölgelerde günlük yaşamı etkileyeceği ifade edildi. Kentin bazı bölgelerinde uzun süreli su kesintisi uygulanacak olması nedeniyle vatandaşlar, suların ne zaman verileceğini merak ederken, gözler İSKİ'den yapılacak açıklamalara çevrildi.

3 İLÇEYİ KAPSAYAN SU KESİNTİSİ
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Kıraç Terfi Merkezi'nde yapılacak kapasite artırımı ve revizyon çalışmaları nedeniyle İstanbul'un üç ilçesinde uzun süreli su kesintisi yaşanacağını açıkladı.

KESİNTİ 19 SAAT SÜRECEK
İSKİ'den yapılan açıklamaya göre,Kıraç Terfi Merkezi'ndeyürütülecek çalışmaların yanı sıra bu merkezden beslenen isale hatlarında da iyileştirme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda 23 Aralık Salı günü saat 09.00'dan, 24 Aralık Çarşamba günü saat 04.00'e kadar bazı mahallelere su verilemeyecek.

SU KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇELER
Çalışmalar nedeniyleEsenyurt, Beylikdüzü ve Büyükçekmece ilçelerindeki bazı mahallelerde19 saatlik su kesintisi uygulanacak.



