
Altın fiyatlarındaki hızlı yükselişin ardından teknik düzeltmelerin gelebileceğini vurgulayan İslam Memiş, "Bu haftayı pas geçmek lazım. Altın ve gümüş alacaklar bu hafta bence biraz sabretmeli. O hızlı yükselişlerden sonra gelecek teknik düzeltmeler aşağı yönlü hareketler yatırımcısına zaman zaman fırsatlar verecektir," dedi.

İSLAM MEMİŞ CANLI YAYINDA O RAKAMI VERDİ
İslam Memiş 4.800 TL seviyesinden haftaya başlayan gram altın için olası düşüşlerde 4.690-4.680 TL bandının, 3.586 dolar olan ons altında ise 3.480 dolar seviyesinin alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini belirtti.

YIL SONU İÇİN YENİ HEDEFLER BELİRLENDİ
Kritik psikolojik dirençlerin aşıldığını ifade eden uzman, orta ve uzun vadede yükseliş beklentisinin sürdüğünü söyledi. "Gram altın tarafında 4.500 lira, ons altın tarafında 3.500 dolar seviyeleri kırıldı," diyen Memiş, yıl sonu hedeflerini şöyle açıkladı:

Gram Altın Yeni Hedef: 5.000 TL

Ons Altın Yeni Hedef:3.750 Dolar


















