Kadraj
Kadraj Galeri Kadraj İkon "Aziz Yıldırım'ın yeğeniyim" deyip 312 bin lira dolandırdı! Kendi nişanına çelenk gönderdi: Parasını da ödemedi

'Aziz Yıldırım'ın yeğeniyim' deyip 312 bin lira dolandırdı! Kendi nişanına çelenk gönderdi: Parasını da ödemedi

Küçükçekmece'de çiçekçi işleten Mehmet Ali Yıldız, kendisini Aziz Yıldırım'ın yeğeni olarak tanıtan T.Y.'nin, nişan töreni için 312 bin lira değerinde 86 çelenk siparişi verip ödeme yapmadan kaybolduğunu söyledi. Yıldız, dolandırıcılık iddiasıyla T.Y.'den şikayetçi oldu. T.Y.'nin, ünlü isimlerle ilişkisi olduğunu söyleyerek ödeme sürecini sürekli ertelediği, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu öne sürüldü.

Giriş Tarihi: 30.01.2025 18:33
Aziz Yıldırım’ın yeğeniyim deyip 312 bin lira dolandırdı! Kendi nişanına çelenk gönderdi: Parasını da ödemedi

Küçükçekmece'de Mehmet Ali Yıldız'ın işlettiği çiçekçi, 11 Aralık'ta, kendisini Aziz Yıldırım'ın yeğeni ve iş ortağı olarak tanıtan T.Y.'nin nişan töreni için 86 adet çelenk siparişi aldı.

Aziz Yıldırım’ın yeğeniyim deyip 312 bin lira dolandırdı! Kendi nişanına çelenk gönderdi: Parasını da ödemedi

T.Y., ünlü iş adamları ve siyasiler adına kendi nişanına gönderilecek 312 bin lira değerinde sipariş verdi.

Aziz Yıldırım’ın yeğeniyim deyip 312 bin lira dolandırdı! Kendi nişanına çelenk gönderdi: Parasını da ödemedi

Sözde iş adamının siparişleri 21 Aralık'ta nişan törenine teslim edildi. Ancak 2 ay boyunca çiçeklerin parası ödenmedi. Çiçekçi Yıldız, iş adamı T.Y.'den şikayetçi oldu.

Aziz Yıldırım’ın yeğeniyim deyip 312 bin lira dolandırdı! Kendi nişanına çelenk gönderdi: Parasını da ödemedi

"TOPLAM 86 ADET ÇELENK MALİYETİ 312 BİN LİRA"

İşletmeci Mehmet Ali Yıldız, "Müşterimiz bizi aradı, çelenk siparişi vermek istediğini söyledi. Otelde nişan organizasyonu olduğunu söyledi. Kabul ettik, başta 20 kişilik bir liste geldi. Ödeme istedik önden, bugün yarın ödeme yollayacağını söyledi, erteledi. Nişan tarihi geldi ürünlerimizi tedarik etmiştik, siparişleri çıkardık.

Aziz Yıldırım’ın yeğeniyim deyip 312 bin lira dolandırdı! Kendi nişanına çelenk gönderdi: Parasını da ödemedi

86 tane çelenk gitti, ayriyeten isteme buketi, 101 gül buketi, 50 adet gül, gelen davetliler için toplam 86 tane de çelenk gitti. Fatura kesildi daha sonra ödeme yapılacağını söyledi. Yine ertelendi. Avukat süreci başladı. Daha sonra bu süreç başlayınca tehditler de başladı, hakaretler, tehditler. O şekilde ilerledi.

Toplam 86 adet çelenk maliyeti 312 bin lira gibi bir rakam var. Kendi nişanı için istedi, ünlü bir iş adamı olduğunu söyledi. İş ortaklarının ünlü iş adamları olduğunu söyleyerek bunu kullandı. Zaten giden çelenklerin hepsi de ünlü işadamlarının isimleri var, siyasi partiler var" dedi.

  • Künye
  • Gizlilik Bildirimi
  • İnternet Reklam
  • E-Gazete
  • Arşiv
  • RSS
  • Özgün Haberler
  • Çok Konuşulan Haberler
  • Popüler Haberler
  • Haber
  • Son Dakika Haberleri
  • Yazarlar
  • Anasayfa
  • Son Dakika
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Spor
  • Dünya
  • Magazin
  • Yaşam
  • Kadraj
  • Resmi İlanlar
  • Televizyon
  • Memurlar
  • SGK
  • Yazarlar
  • Galeri
  • Takvim Tv
  • Canlı Yayın
  • Namaz Vakitleri
  • ZTK
  • Bugünkü Takvim
  • BİZE ULAŞIN