TÜRKİYE - ARJANTİN MAÇ SONUCU! Filenin Sultanları Arjantin voleybol maçı kaç kaç bitti?

Türkiye, grubun lideri olarak sıralamada zirvede bulunuyor ve namağlup unvanını sürdürüyor. Son olarak Peru karşısında 3-1'lik bir galibiyet elde ederek 3'te 3 yapmayı başaran Filenin Sultanları, galibiyet serisini tam 18 maça çıkardı. Bu müthiş performansla, Türkiye'nin voleybol sahnesindeki üstünlüğünü bir kez daha kanıtladılar. Bugün Arjantin ile karşı karşıya geldiler. Türkiye - Arjantin voleybol maçının sonucuna haberimizden ulaşabilirsiniz!

Giriş Tarihi 20 Eylül 2023, 06:01 Güncelleme 20 Eylül 2023, 08:55
TÜRKİYE - ARJANTİN MAÇ SONUCU! Filenin Sultanları Arjantin voleybol maçı kaç kaç bitti?

İÇİNDEKİLER

Paris Olimpiyat Elemeleri'nde büyük bir çıkış yakalayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu'ndaki muhteşem performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peru galibiyetiyle birlikte grup lideri olan Sultanlar, 3'te 3 yaparak 9 puanla zirvedeki yerini koruyor.

TÜRKİYE ARJANTİN MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Son dakika haberi: A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'ndaki dördüncü maçında Arjantin ile karşılaştı. Maçta üstün taraf olan Millilerimiz, rakibini setlerde 3-1 mağlup ederek üst üste 19. galibiyetini aldı.

Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu'ndaki dördüncü maçında Arjantin ile karşı karşıya geldi.

Maçta üstün taraf olan Filenin Sultanıar, rakibini setlerde 3-1 mağlup ederek üst üste 19. galibiyetini aldı ve olimpiyat elemelerinde 4'te 4 yaptı.

İLK SET: Türkiye: 25 - 16 Arjantin

İKİNCİ SET: Türkiye: 22 - 25 Arjantin

ÜÇÜNCÜ SET: Türkiye: 25 - 15 Arjantin

DÖRDÜNCÜ: Türkiye 25 - 15 Arjantin

3 grupta, 3 farklı ülkede oynanacak olimpiyat elemelerinde diğer gruplar şu şekilde:

A Grubu (Çin): Çin, Kanada, Çekya, Dominik Cumhuriyeti, Meksika, Hollanda, Sırbistan, Ukrayna

C Grubu (Polonya): Polonya, Kolombiya, Almanya, İtalya, Güney Kore, Slovenya, Tayland, ABD