Savaş Cebeci kimdir, nereli? Savaş Cebeci kaç yaşında, kavga olayı nedir? Kaan Kazgan ile neden kavga etti?

Sosyal medyada günlerdir atışan MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ve fitness koçu Savaş Cebeci'nin kavga etmesi, gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Bu olay sonrasında Savaş Cebeci hakkında detaylar en sık aranan konular arasında yer alıyor. İşte Savaş Cebeci hakkında tüm merak edilenler...

Giriş Tarihi 19 Eylül 2023, 23:31 Güncelleme 19 Eylül 2023, 23:31
Savaş Cebeci kimdir, nereli? Savaş Cebeci kaç yaşında, kavga olayı nedir? Kaan Kazgan ile neden kavga etti?

İÇİNDEKİLER

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci'nin kavgası sosyal medyada gündeme oturdu. İki isim hakkında detaylar merak ediliyor.
Sosyal medya platformlarında fitness içerikleri üreten Savaş Cebeci yaşadığı kavga olayıyla gündeme geldi. İşte Savaş Cebeci, yaşı, hayatı ve hakkında tüm merak edilenler... Savaş Cebeci, fitness ve vücut geliştirme alanında uzmanlaşmış bir isimdir. Sporcu olarak kendi başarıları bulunan Cebeci, aynı zamanda birçok kişiye spor yapma konusunda rehberlik etmektedir. Fitness koçluğu yaparak birçok kişinin sağlıklı yaşam hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmuştur.

SAVAŞ CEBECİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

17 Ağustos 1974'te Almanya'da doğan Savaş Cebeci ailesinin İstanbul'a göç etmesiyle bu şehirde çocukluğunu geçirdi. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde eğitim hayatına adım atan Cebeci, bu alanda gösterdiği başarıyla mezun oldu.

Sporla erken yaşta tanışan Savaş Cebeci, babasının yönlendirmesiyle dövüş sporlarına merak saldı. Savaş Cebeci aynı zamanda kişisel YouTube kanalında fitness ve vücut geliştirmeyle ilgili bilgi dolu videolar çekiyor.

SAVAŞ CEBECİ KAAN KAZGAN KAVGASI NEDİR?

Sosyal medyada fitness yayınları yapan Savaş Cebeci bir videosunda, 'İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez' dedi. Bu çıkış üzerine MMA dövüşçü Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'ye meydan okudu. Atışmaların sonunda bir ormanlık alanda kavga eden ikilinin dövüşmesi kanlı bitti.