MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan kavga olayı nedir? Kaan Kazgan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sosyal medyada gündem olan kavga sonrası Kaan Kazgan hakkında aramalar hız kazanıyor. İşte Kaan Kazgan hakkında tüm detaylar...

Giriş Tarihi 19 Eylül 2023, 23:31 Güncelleme 19 Eylül 2023, 23:31
MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan kavga olayı nedir? Kaan Kazgan kimdir, kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci'nin kavgası sosyal medyada gündeme oturdu. Bu nedenle Kaan Kazgan'ın kim olduğu hakkında araştırmalar hızlandı. Özellikle MMA dövüşçüsü olduğu belirtilen Kazgan hakkında detaylar merak ediliyor. İşte Kaan Kazgan hayatı ve tüm merak edilenler...

KAAN KAZGAN KİMDİR?

3 Kasım 1994 tarihinde Sakarya'da dünyaya gelen 29 yaşındaki Kaan Kazgan spora 9 yaşında kick boks yaparak başlamıştır. Bir süre spora ara vermesinin ardından 11 yaşında tekrar spor hayatına devam etmiştir.

2 kez Muay Thai Türkiye Şampiyonluğu ve 1 kez MMA Türkiye Şampiyonluğu gibi unvanları bulunan Kaan Kazgan profesyonel olarak MMA dövüşlerine çıkmaktadır.

SAVAŞ CEBECİ KAAN KAZGAN KAVGASI NEDİR?

Savaş Cebeci'nin "70 kilo adamdan da dayak yemem, isterse dünya şampiyonu olsun" sözleri gündem olmuştu. Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan bu açıklama sonrası sosyal medya üzerinden atışmaya başlamışlardı. İkili ormanlık bir alanda buluşarak kavga ettiler. Savaş Cebeci'nin kanlar içinde kaldığı anlar sosyal medyada gündeme oturdu.