"Gerçekten korkunç.." Sahayı ağlayarak terk eden İlkay Gündoğan'ın eşi de ünlü çıktı!

Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın eşi sosyal medyada büyük ilgi çekiyor. Geçtiğimiz gün oynanan maçta sakatlanan Gündoğan'ın ardından ünlü çift hakkında araştırmalar hızlandı. İşte İlkay Gündoğan ve eşi hakkında tüm detaylar...

Giriş Tarihi 14 Eylül 2023, 10:08 Güncelleme 14 Eylül 2023, 10:08
Gerçekten korkunç.. Sahayı ağlayarak terk eden İlkay Gündoğan’ın eşi de ünlü çıktı!

İÇİNDEKİLER

Fransa-Almanya maçında sakatlanan İlkay Gündoğan, oyundan çıkmak zorunda kaldı ve bu anlar duygusal anlara sahne oldu. Başarılı futbolcunun sakatlığının oldukça ciddi olduğu belirtildi. Bu nedenle Gündoğan'ın sağlık durumu yakından takip ediliyor. Sahadan ayrılırken göz yaşlarına hakim olamayan Gündoğan sosyal medyada büyük ilgi çekti. Bu nedenle oyuncunun özel hayatı hakkında araştırmalar da hızlandı. Gündoğan'ın bir yıllık eşi Sara Arfaoui'nin mesleği bakın neymiş! İşte tüm detaylar...

SAHAYI AĞLAYARAK TERK ETTİ

Almanya ile Fransa arasında oynanan hazırlık maçı, üzücü bir gelişmeyle damga vurdu. Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Oyundan çıkarken göz yaşlarını tutamayan yıldız oyuncunun bu anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

SAKATLIK DURUMU CİDDİ

Gelişmeye göre, İlkay Gündoğan'ın sakatlığı ciddi bir durumda. Sezon başında Manchester City'den Barcelona'ya transfer olan deneyimli oyuncunun durumuyla ilgili daha fazla detay henüz açıklanmamış olsa da, futbol camiası ve taraftarları endişe içinde bekliyor.

"HİÇBİR YERİ KIRILMAMIŞ"

Geçici milli antrenör Rudi Völler maçın hemen ardından yaptığı röportajda, "Leğen kemiğinde morarma var ama hiçbir yeri kırılmamış. Sadece acıyor" dedi.

İLKAY GÜNDOĞAN'IN EŞİ DE GÜNDEMDE

Başarılı futbolcunun sakatlanmasının ardından araştırma yapanlar Gündoğan'ın eşi hakkında da detayları merak ediyor. 2022 yılında Sara Arfaoui ile dünya evine giren Hakan Gündoğan'ın bu evlilikten bir oğlu bulunuyor.

SARA ARFAOUİ KİMDİR?

İtalyan model Sara Arfaoui, İtalya'nın önemli kanallarında sunuculuk yapıyordu. 16 Temmuz 1995 yılında Nice, Fransa' da dünyaya gelen Sara Arfaoui, aslen İtalyandır.

28 yaşındaki ünlü model, büyük markalarla iş birliği yapmaktadır. Sara Arfaoui futbolcu İlkay Gündoğan ile evlenmiştir.

"GERÇEKTEN KORKUNÇ" DİYEREK YAPTIĞI PAYLAŞIM ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Geçtiğimiz yıl tartışma yaratan olayda Arfaoui, Manchester'daki yerel restoranları eleştirdi. Kendisine gelen "Manchester'da favori restoranın?" sorusuna "Üzgünüm, dürüst olmak gerekirse hiçbiri. İyi bir restoran bulmak için çok uğraştım ama her yerde gerçekten korkunç yiyecekler var. Gerçek bir İtalyan yemeği, iyi bir suşi ya da sadece taze yiyecek bulamıyorum" açıklamasında bulundu.

TARTIŞMA YARATTI

Bu eleştiriler sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Eleştirmenler bu tür eleştirilerin yerel işletmelere zarar verebileceğine dikkat çekti.

Eleştirmen Jay Raner, "Bu gülünç bir bakış açısı. Manchester, muhteşem, bağımsız restoranlarla dolu. Burası yemek yenebilecek bir yer ve ekonomik açıdan zor zamanlar geçirirken, böyle yorumlar, geçimini sağlamakta zorlanan işletmelere fayda sağlamıyor" dedi.