Türkiye - Sırbistan final maçı saat kaçta? Filenin Sultanları Sırbistan voleybol maçı hangi kanalda yayınlanacak? CEV Avrupa Şampiyonası canlı yayın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası Yarı Finali'nde büyük bir başarı elde ederek İtalya'yı 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. "Filenin Sultanları" olarak bilinen milli takım, nefes kesen bir mücadele sonucunda İtalya'yı son sette mağlup ederek büyük bir zafer elde etti. Şimdi gözler final maçında. İşte Türkiye - Sırbistan karşılaşması hakkında merak edilenler...

Giriş Tarihi 03 Eylül 2023, 14:08 Güncelleme 03 Eylül 2023, 14:09
Türkiye - Sırbistan final maçı saat kaçta? Filenin Sultanları Sırbistan voleybol maçı hangi kanalda yayınlanacak? CEV Avrupa Şampiyonası canlı yayın

İÇİNDEKİLER

Türkiye ve İtalya arasındaki mücadele son sette sona erdi ve Türkiye, final biletini kaptı. Bu büyük zafer sonrasında Türkiye'nin rakibi ise Sırbistan oldu. İşte maça dair detaylar...

TÜRKİYE-SIRBİSTAN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Sırbistan ile şampiyonluk için mücadele edecek.

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda oynanacak maç, TSİ 21.00'de başlayacak.

Heyecanla beklenen mücadele TRT 1 ekranlarından naklen ve canlı olarak takip edilebilecek.

FİLENİN SULTANLARI, 14 MAÇTIR KAZANIYOR

Millletler Ligi'ndeki son 6 maçını kazanan ve Avrupa Şampiyonası'nda da 8'de 8 ile finale çıkan Filenin Sultanları, son 14 resmi maçın tamamını kazanmayı başardı.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI, ÜÇÜNCÜ KEZ FİNALDE

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü kez finale yükseldi. Daha önce 2003 ve 2019 yıllarında finale çıkan Ay-yıldızlılar, iki maçı da kaybederek gümüş madalyanın sahibi olmuştu.

NAMAĞLUP YARI FİNAL

Sultanlar, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda grubunu namağlup lider tamamladı.

Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası son 16 turu maçında Belçika'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde ise Polonya'yı 3-0 yenerek yarı finalde İtalya'nın rakibi oldu.

4 ÜLKE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Şampiyonada 24 takımın mücadele ettiği grup maçlarına Belçika (A Grubu), Almanya (C Grubu), İtalya (B Grubu) ve Estonya (D Grubu) ev sahipliği yaptı.

A Grubu'ndan Sırbistan, Polonya, Ukrayna ve Belçika, B Grubu'ndan İtalya, Bulgaristan, Romanya ve İsviçre, C Grubu'ndan Türkiye, Almanya, İsveç ve Çekya, D Grubu'ndan ise Hollanda, Fransa, Slovakya ve İspanya, son 16 turuna kaldı.

ÇEYREK FİNALLER FLORANSA VE BRÜKSEL'DE OYNANDI

Organizasyonda son 16 turu maçları ile çeyrek final karşılaşmaları, İtalya'nın Floransa şehri ve Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynandı.

FİNAL BRÜKSEL'DE

Brüksel, 1 Eylül Cuma günü oynanacak yarı final ve 3 Eylül Pazar günü yapılacak 3'üncülük ile final karşılaşmalarında da ev sahibi olacak.