47 + 65 milyon euroluk iki yıldız! Erden Timur İngiliz devinden istedi! Cimbom muradına eriyor!

Galatasaray, futbol arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angeliño, Cédric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Tete, Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech gibi önemli oyuncuların transferleri, Galatasaray'ın adını büyük harflerle yazdırıyor. Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi gururla temsil edecek olan sarı-kırmızılılar, orta sahadaki gücü artırmak için son kararlarını veriyor.

Giriş Tarihi 04 Eylül 2023, 09:20 Güncelleme 04 Eylül 2023, 09:20
47 + 65 milyon euroluk iki yıldız! Erden Timur İngiliz devinden istedi! Cimbom muradına eriyor!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Tottenham Hotspur'un Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez'i kadrosuna katma konusunda önemli bir aşama kaydetti. Transfer görüşmeleri son hızla sürerken, Galatasaray'ın Sanchez ile anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor.

SANCHEZ İÇİN 8 MİLYON EURO + 4 YILLIK SÖZLEŞME

Galatasaray, Tottenham forması giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Giovani Lo Celso için resmi bir teklif yaptı.

Kulüp, 8 milyon euro bonservis bedeli ve 4 yıllık sözleşme teklifiyle Sanchez'i transfer etmek üzere anlaşmaya yakın. Tottenham, Sanchez'i Ajax'tan tam 42 milyon euroya transfer etmişti.

Galatasaray'ın bu transferle savunma hattını güçlendirmesi ve uluslararası arenada daha rekabetçi bir takım olması bekleniyor.

10 MİLYON EURO BONSERVİS

Aynı zamanda, Galatasaray yine Tottenham'ın Arjantinli orta saha oyuncusu Giovani Lo Celso için de 10 milyon euro bonservis ödemesi veya oyuncuyu kiralamak için girişimlerde bulunabileceği konuşuluyor.

Bu hamle, orta saha bölgesini güçlendirmeyi amaçlayan Galatasaray için önemli bir adım olabilir.

Lo Celso'nun transferi için yapılan bu hamle, Galatasaray'ın orta saha bölgesini güçlendirmeye yönelik ciddi bir adım olarak değerlendiriliyor.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, bu iki oyuncunun Galatasaray'a katılmasıyla takımın Şampiyonlar Ligi'nde daha güçlü bir performans sergilemesini umut ediyor.