Merve Veziroğlu olayı nedir ,eşi Yunus Yıldırım yakalandı mı? Kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Veziroğlu öldü mü, yaşıyor mu?

Sosyal medyada paylaştığı videolarla tanınan fenomen Merve Veziroğlu ölümden döndü. Daha önce de eşinin 'ölüm' tehditlerine maruz kalan Merve Veziroğlu ile Yunus Yıldırım arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonucu Merve Veziroğlu hastanelik oldu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2023, 09:52 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 09:52
Merve Veziroğlu olayı nedir ,eşi Yunus Yıldırım yakalandı mı? Kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Veziroğlu öldü mü, yaşıyor mu?

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu Yıldırım, eşi Yunus Yıldırım tarafından 32 kez bıçaklandı. Polis ekiplerinin olay yerine gitmesiyle Yıldırım yakalandı. Peki Merve Veziroğlu öldü mü, yaşıyor mu? Merve Veziroğlu olayı nedir ,eşi Yunus Yıldırım tutuklandı mı? Merve Veziroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte son durum...

MERVE VEZİROĞLU SON DURUMU

32 yerinden bıçalanan sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu'nun tedavisi yoğun bakımda devam ediyor Veziroğlu paylaştığı kareyle takipçilerine teşekkür ederken o detay dikkatlerden kaçmadı

Yoğun bakımda elinin fotoğrafını paylaşan Merve Veziroğlu, paylaşımının altına "Dualarınız ve sevginiz bana ulaştı. Çok teşekkür ederim. Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım. Eskisi gibi olmam zaman alacak.

Ölümle yaşam arasındayken beni toplayıp zaman kazandıran Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mükemmel doktorları, hemşireleri ve büyün sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsem az.

Size anlatmak istediğim çok şey var, biraz toparlanayım. Ameliyatım için dualarınızı bekliyorum güzel kalpli insanlar, sevgiyle…" notunu paylaştı.

Öte yandan Merve Veziroğlu'nun, kendisini 32 kez bıçaklayan eşiyle olan tüm fotoğraflarını ve soyadını sildiği görüldü.

OLAY

Korkunç olay 4 Ağustos'ta İstanbul Üsküdar'da yaşandı. Yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32) ile Yunus Yıldırım (31), geçtiğimiz yıl evlendi ancak aralarında sık sık tartışmalar yaşandı.

Daha önce de eşinin 'ölüm' tehditlerine maruz kalan Merve Veziroğlu Yıldırım ile Yunus Yıldırım arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kavganın büyümesiyle birlikte Yunus Yıldırım mutfaktaki meyve bıçağını kaptı. Genç kadına saldırdı. Merve Veziroğlu'nu yatak odasında tam 32 yerinden bıçakladı.

Polis ekiplerinin olay yerine gitmesiyle gözaltına alınan Yunus Yıldırım, tutuklandı. Merve Veziroğlu Yıldırım ise hastanede yoğun bakıma alındı.