BUGÜN KARGOLAR AÇIK MI? 28 Haziran Çarşamba Aras, MNG, Yurtiçi, PTT, Sürat kargo kapalı mı olacak? Bayramda kargolar kapalı mı?

Kurban Bayramı'na günler kala kargo firmaları hakkında araştırmalar hız kazandı. Kurban Bayramı bu yıl 28 Haziran Çarşamba gününe denk geliyor. Hükümet tarafından 27 Haziran Salı günü de tatil ilan edildiği için bayram tatili hafta sonu tatilleriyle beraber toplamda 9 gün olacak. Peki, BUGÜN KARGOLAR AÇIK MI? 28 Haziran Çarşamba Aras, MNG, Yurtiçi, PTT, Sürat kargo kapalı mı olacak? Bayramda kargolar kapalı mı?

Giriş Tarihi 27 Haziran 2023, 22:31 Güncelleme 27 Haziran 2023, 22:31
BUGÜN KARGOLAR AÇIK MI? 28 Haziran Çarşamba Aras, MNG, Yurtiçi, PTT, Sürat kargo kapalı mı olacak? Bayramda kargolar kapalı mı?

İÇİNDEKİLER

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, kargo hizmetlerinin durumu da merak konusu olmuştur. Bayram tatili süresince kargo şirketlerinin çalışma durumu, müşteriler için önemli bir bilgidir.

Geçtiğimiz yıllarda kargo firmaları, bayram süresince kapalı tutulmuştu. Bu yıl da pek çok kargo acentesinin bayram tatili boyunca kapalı tutulması bekleniyor.

KURBAN BAYRAMI'NDA KARGOLAR AÇIK MI?

Ülkemizde faaliyet gösteren kargo firmaları, bayram tatili süresince hizmetlerine ara verecek. 27 Haziran 13.00 itibariyle başlayacak olan resmi tatil, 28-29-30 Haziran ve 1 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

Kargo şirketlerinin 3 Temmuz Pazartesi günü faaliyete başlaması öngörülüyor.

Kargo şubeleri; 26 Haziran'da tam gün, 27 Haziran'da ise yarım gün vatandaşlara hizmet verecek.