ARTVİN SEÇİM SONUÇLARI 2023! YSK SEÇİM SONUÇLARI ARTVİN oy oranları, hangi parti ne kadar, yüzde kaç oy aldı? İlçe ilçe LİSTE!

Artvin seçim sonuçları araştırılıyor. 14 Mayıs seçimleri saat 08.00'de başladı ve 17.00'de sona erdi. Oy kullanan milyonlarca vatandaş hangi partinin, ne kadar oy aldığını merak ediyor. 14 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gidilmesinin ardından il il seçim sonuçları ortaya çıkmaya başladı. Peki, 14 Mayıs 2023 Artvin seçim sonuçları, oy oranları ne? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2023, 18:15 Güncelleme 14 Mayıs 2023, 18:15
ARTVİN SEÇİM SONUÇLARI 2023!  YSK SEÇİM SONUÇLARI ARTVİN oy oranları, hangi parti ne kadar, yüzde kaç oy aldı? İlçe ilçe LİSTE!

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca vatandaş Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili sonucunu merak ediyor. 2023 Artvin ilçe ilçe seçim sonuçlarını bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Seçim sonuçları en hızlı ve en güvenilir bilgilerle saniye saniye takvim.com.tr'de olacak.

ARTVİN SEÇİM SONUÇLARI 2023

Artvin seçim sonuçları belli olduğu an haberimizde yer alacaktır. Tüm sonuçları anbean sizlere aktaracağız.

ARTVİN 14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

OYLAR HANGİ HALLERDE GEÇERSİZ SAYILACAK?

Bu seçimde, cumhurbaşkanının yanı sıra yeni parlamento üyeleri de belirlenecek. Seçmenler, iki oy pusulasını tek zarfa koyarak seçimini yapacak.

Oy pusulalarında yırtık, işaret veya yazı olmamasına dikkat edilecek. "TERCİH" veya "EVET" mührü dışında, pusulanın herhangi bir yerine imza atılması veya işaret konulması halinde oy geçersiz sayılacak. Oy pusulalarından başka, zarfa hiçbir şey konulmayacak, aksi halde kullanılan oy geçersiz olacak.

"EVET" ya da "TERCİH" mührü basılmayan, birden fazla ittifaka, aynı ittifakta yer almayan parti veya adaya mühür basılması halinde de oylar geçersiz sayılacak.