EGE'DE ÜST ÜSTE DEPREM ŞOKU! İzmir Kuşadası'nda deprem mi oldu, kaç şiddetinde? AFAD son depremler listesi! Aydın, Muğla, Bodrum, Manisa...

Ege Denizi'nde 4.7 şiddetinde deprem! İzmir ve Bodrum açıklarında da hissedilen depremin şiddetini AFAD duyurdu. Sarsıntının, 7 kilometre derinlikte olduğu ve en yakın yerleşim yerine 30 kilometre mesafede meydana geldiği belirlendi. Kuşadası açıklarında akşam saatlerinde 4.5 büyüklüğünde başak bir deprem daha meydana geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 31 Ağustos 2022, 13:10 Güncelleme 31 Ağustos 2022, 17:20
EGE’DE ÜST ÜSTE DEPREM ŞOKU! İzmir Kuşadası’nda deprem mi oldu, kaç şiddetinde? AFAD son depremler listesi! Aydın, Muğla, Bodrum, Manisa...

İÇİNDEKİLER

Ege Denizi'nde 4.7 şiddetinde deprem! İzmir ve Bodrum açıklarında da hissedilen depremin şiddetini AFAD duyurdu.

ÖNCE 4.7 SONRA 5.1 ŞİDDETİNDE DEPREM

Kuşadası'nda meydana gelen deprem sonrası vatandaşlar oldukça endişelendi. Sarsıntıyı hissedenler hemen arama motorlarına yöneldi. AFAD tarafından ise depremin şiddetinin 4.7 olduğu belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre depremin 5.1 büyüklüğünde olduğu öğrenilirken merkez üssü ise Ege denizi olduğu ve derinliğinin 10.1 kilometre olduğu açıklandı. Özellikle yüksek katlı binalarda daha çok hissedilen deprem büyük paniğe neden oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.56'da Kuşadası açıklarında 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Sarsıntının, 7 kilometre derinlikte olduğu ve en yakın yerleşim yerine 30 kilometre mesafede meydana geldiği belirlendi.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

AFAD PAYLAŞTI: OLUMSUZ BİR GELİŞME YOK

Üst üste gelen depremlerin ardından olumsuz herhangi bir ihbarin alınmadığı beliritldi. AFAD sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla can ve mal kaybı oluşmadığını açıkladı.

Birçok ilde yaşanan üst üste sarsıntı sonrası vatandaşlar sokağa döküldü. İşte o görüntüler...

KUŞADASI AÇIKLARINDA BİR DEPREM DAHA

Ege Denizi'nde Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 17.02'de meydana gelen sarsıntının, 6,7 kilometre derinlikte olduğu tespit edildi.

Depremin, Aydın'ın Kuşadası ilçesine uzaklığı 17,25 kilometre olarak belirlendi.

Son dakika depremler ve konu hakkındaki güncel gelişmeler için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.