Deadpool 3 ne zaman çıkacak? Deadpool 3 çıkış tarihi belli oldu mu?

Deadpool 3 vizyon tarihi merak ediliyor. Serinin ilk iki filmi oldukça ilgi görmüştü. Deadpool 3 hakkında ise araştırmalar oldukça hızlandı. Peki, Deadpool 3 ne zaman çıkacak? Deadpool çıkış tarihi belli oldu mu? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2022, 15:24 Güncelleme 13 Ağustos 2022, 15:24
Deadpool 3 ne zaman çıkacak? Deadpool 3 çıkış tarihi belli oldu mu?

İÇİNDEKİLER

Marvel Sinematik Evreninin bir parçası olan Deadpool 3, komedi, aksiyon ve fantastik türde bir yapım. Serinin üçüncü filminde de Deadpool/Wade Wilson karakterini Ryan Reynolds canlandıracak. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...


DEADPOOL 3 NE ZAMAN ÇIKACAK?
Deadpool serisinin ilki 2016, ikincisi ise 2018 yılında vizyona girmişti.

Serinin devam filmi Deadpool 3'ün vizyon tarihi için ise henüz bir açıklama gelmedi. Ancak filmin çekimlerine 2022 yılı içinde başlaması planlanıyor.


DEADPOOL FİLMİ KONUSU
Marvel'in anti kahramanlarından olan Deadpool, eski bir Özel Kuvvet askeri Wade Wilson, ordudan ayrıldıktan sonra kendi halinde yaşamaktadır. Hayatına giren Vanessa ile her şeyin yolunda gittiğini düşünürken kanser olduğunu öğrenir. Vanessa'nın kendisinin bu sıkıntılı sürecini görmesini istemez ve ondan ayrılır.

Daha sonra tedavi umudu sunan bilimsel bir projeye dahil olur. Ancak proje de yan etki olarak kansere tedavi olur ve Wade her şey sona erdiğinde üstün yetenekleri olan birine dönüşür.