Survivor eleme adayı kim oldu? 23 Haziran ikinci dokunulmazlığı kim kazandı? İşte eleme adayı ve dokunulmazlığı alan isim...

Survivor 2022 All Star yarışmasında final yaklaşıyor. Mücadelenin tüm hızıyla devam ettiği yarışmada bu akşam dokunulmazlık oyunu düzenlendi. Peki 23 Haziran ikinci dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? İşte eleme adayı ve dokunulmazlığı alan isim...

Giriş Tarihi 23 Haziran 2022, 23:48 Güncelleme 23 Haziran 2022, 23:48
Survivor eleme adayı kim oldu? 23 Haziran ikinci dokunulmazlığı kim kazandı? İşte eleme adayı ve dokunulmazlığı alan isim...

İÇİNDEKİLER

Survivor All Star'da dokunulmazlık heyecanı yaşanıyor. Final için geri sayım devam ederken bu akşam haftanın ikinci bireysel dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yarışmanın sıkı takipçileri 23 Haziran ikinci dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? sorularının yanıtlarını araştırmaya koyuldu. İşte eleme adayı ve dokunulmazlığı alan isim...

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı henüz belli olmadı. Eleme adayı açıklandığında haberimizde yer verilecektir.

23 HAZİRAN İKİNCİ DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı henüz belli olmadı. Kazanan kişi belli olduğunda haberimizde yer verilecektir.

EN SON KİM ELENDİ?

Bir önceki gün Survivor'da elenen son isim belli olmuştu. Acun Ilıcalı, en az SMS sıralaması oyu alarak Survivor'a veda eden ismi açıkladı. Finale adım adım yaklaşırken adaya veda eden isim Berkan olmuştu.

NAGİHAN-HİKMET ARASINDA GERGİN DAKİKALAR!

İlk turda Hikmet'e karşı mücadele eden Nagihan, 4-0 mağlup oldu. Oyunun hemen ardından Hikmet'in ''Hak edene hak ettiğini vereceksin!'' sözlerinin ardından Nagihan, ''Anca kadın yenince sevinirsin zaten, kadına gücün yeter zaten senin.'' diyerek tepki göstermeye başladı.

Nagihan devamında, ''Ben yapamadım, sen almadın. Bir de aldığı sayıyla övünüyor. Zavallısın sen zavallı. Kadın olarak ne yapıyorum burada. Nasıl yani kadına yakışır gibi yarışacağım burada? Survivor hayatım boyunca bana neler yaptın! Hakkımı helal etmiyorum.'' şeklinde konuştu.

Hikmet ise Nagihan'ın sözlerine karşılık, ''Kadına yakışır şekilde yarışmadın. Tebrik edeceksin. Nagihan ben kimseyi doldurmam. Yenilince böyle kötü konuşuyorsun. Hakkın yok bende.'' yanıtını verdi.

Ada konseyinde söz verilen Nagihan, oyun sırasında hikmet ile yaşadığı gerginlik hakkında, ''Kendisinin de bana gizli bir hayranlığının olduğunu düşünüyorum artık. Ama gerçekten insanı insan olduğu için seviyorum. Aramızda bir rekabet var Hikmet'le. Düşmanıma farklı şekilde giden bir insanım. Batuhan'ın kazanmasını istedim, 4-0 kazandı. Batuhan'ı kucaklamamın sebebi ise Hikmet'i yenmesiydi.'' sözlerini kullandı.