YAPI KREDİ SİSTEM ÇÖKTÜ MÜ? 10 Mayıs Yapı Kredi mobil neden açılmıyor? Yapı Kredi Mobil ve masaüstü erişim sorunu ne zaman düzelecek?

Yapı Kredi mobilde ve masaüstünden internet sitesine girişlerde ara ara erişim sorunu yaşanıyor. Yapı Kredi kullanıcıları internet arama motorlarında son dakika 'Yapı Kredi sistem çöktü mü? 10 Mayıs Yapı Kredi mobil neden açılmıyor? Yapı Kredi Mobil ve masaüstü erişim sorunu ne zaman düzelecek?' sorularına yanıt arıyor. Peki açıklama var mı, geldi mi? İşte sıklıkla araştırılan soruların yanıtları...

Giriş Tarihi 10 Mayıs 2022, 12:12 Güncelleme 10 Mayıs 2022, 12:46
YAPI KREDİ SİSTEM ÇÖKTÜ MÜ? 10 Mayıs Yapı Kredi mobil neden açılmıyor? Yapı Kredi Mobil ve masaüstü erişim sorunu ne zaman düzelecek?

İÇİNDEKİLER

SON DAKİKA! YAPI KREDİ SİSTEM ÇÖKTÜ MÜ? 10 Mayıs Yapı Kredi mobil neden açılmıyor? Yapı Kredi Mobil ve masaüstü erişim sorunu ne zaman düzelecek? soruları gündemde yer alıyor. Yapı Kredi kullanıcıları mobil ve masaüstünden sisteme erişimde sorun yaşıyor. Bu kapsamda konuya ilişkin son dakika açıklamalar yakından takip ediliyor. Yapı Kredi müşterileri sisteme giriş yapmaya çalıştıklarında sorunla karşılaşıyor. İşte son dakika haberin detayları...

YAPI KREDİ MOBİL ÇÖKTÜ MÜ SON DAKİKA?

Bir çok Yapıkredi kullanıcısı mobil uygulamada ve online bankacılıkta "Yoğunluk sebebiyle uygulamaya geçici olarak erişilememektedir. Tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz" uyarısıyla karşılaşıyor.

Mobilin yanı sıra masaüstünden de internet sitesine girildiğinde yavaşlama ve hata söz konusu oluyor.

10 MAYIS YAPI KREDİ MOBİL NEDEN AÇILMIYOR?

Yapı Kredi mobil uygulamasında saat 11.11 itibarıyla erişim sorunu yaşanıyor. İstanbul yoğunluklu yaşanan erişim sorunu İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep ve Zonguldak'ta da görülüyor.

İşte Yapı Kredi erişim sorunu canlı arıza haritası üzerinde görünümü:

YAPI KREDİ SORUNU NE ZAMAN DÜZELECEK?

Öte yandan Yapıkredi problemle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Konuya ilişkin son dakika açıklama geldiği an haberimizde yer verilecektir.