ŞEHİT KAAN KANLIKUYU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDAYDI? Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan P.Tğm. Kaan Kanlıkuyu evli mi, çocuğu var mı?

Son dakika haberine göre Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda P.Tğm. Kaan Kanlıkuyu şehit oldu. Peki Şehit Kaan Kanlıkuyu kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan P.Tğm. Kaan Kanlıkuyu evli mi, çocuğu var mı?

Giriş Tarihi 19 Nisan 2022, 23:26 Güncelleme 19 Nisan 2022, 23:39
ŞEHİT KAAN KANLIKUYU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDAYDI? Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan P.Tğm. Kaan Kanlıkuyu evli mi, çocuğu var mı?

İÇİNDEKİLER

SON DAKİKA!Milli Savunma Bakanlığı (MSB) acı haberi duyurdu. Pençe-Kilit operasyon bölgesinden şehidimiz var. Peki Şehit Kaan Kanlıkuyu kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan P.Tğm. Kaan Kanlıkuyu evli mi, çocuğu var mı?

ŞEHİT KAAN KANLIKUYU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDAYDI?

MSB tarafından yapılan son dakika açıklamasında "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 19 Nisan 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız P.Tğm. Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olmuştur." denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi;

''Bölgede hava kuvvetleri ve ateş destek vasıtaları desteğinde operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Kanlıkuyu'nun 31 yaşında ve Çankırılı olduğu öğrenildi. Şehidimizin cenazesi 20.04.2022 tarihinde Çankırı ili Atkaracalar ilçesi Merkez Camiinden ikindi namazını müteakip Atkaracalar Mezarlığına defnedilecektir.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Pençe Kilit Harekatı'nda, Atkaracalar İlçemizden hemşehrimiz Teğmen Kaan Kanlıkuyu kardeşimizin Şehit olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Kahraman Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailemize ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.

Başımız Sağ Olsun."

Öte yandan bir önceki gün de EYP patlaması sonucu yaralanan Üsteğmen Ömer Delibaş'ın şehit olduğunu açıklanmıştı.

31 yaşındaki Muhabere Üsteğmen Ömer Delibaş'ın cenazesi, bugün memleketi Kayseri'de toprağa verilmişti.